Veikkausliiga: KPV - Ilves

Julkaistu: 06.04.2019 16:12


Veikkausliiga: KPV - Ilves
Veikkausliiga | KPV - Ilves | 15:00
NordicBet NordicBet
KPV ja Ilves pelaavat Veikkausliigakauden 2019 ensimmäisen kierroksen ottelunsa sunnuntaina Seinäjoella. Kokkolan stadion ei vielä ole Veikkausliigan vaatimusten mukaisessa kunnossa, joten nousijajoukkue KPV joutuu pelaamaan avausmatsinsa puolueettomalla kentällä.

KPV lähtee kauteen sarjanousun jälkeen kovin odotuksin, mutta jo sarjapaikan säilyttäminen olisi tällä materiaalilla hyvä suoritus. Talvikauden perusteella realiteetit on ymmärretty myös joukkueen valmennuksessa, Suomen Cupissa ja treenimatseissa nähtiin varsin puolustusvoittoinen ja jopa inhorealistinen KPV. Oikeastaan vain joukkueen suurin lupaus Enoch Banza tuntuu saavan hieman vapauksia puolustusvelvotteista. Joukkue on taidollisista puutteistaan erittäin työteliäs ja hyvähenkinen, mikä auttaa paljon ainakin kauden alussa.

Ilves lähtee kauteen jälleen varsin mielenkiintoisella joukkueella. Loistavaa työtä tehnyt valmentaja Jarkko Wiss sai nuoreen kokoonpanoonsa täksi kaudeksi myös tärkeitä lisäpalasia, kun Lauri Ala-Myllymäki ei ainakaan vielä siirtynytkään ulkomaille ja Emile Paul Tendeng palasi SJK-syrjähypyn jälkeen takaisin Ilvekseen. Yhtäkkiä Ilveksellä onkin yksi sarjan parhaista keskikentistä.

Myös Ilveksen peli perustuu kuitenkin ennen muuta tiiviiseen puolustamiseen. Vastaiskuja haetaan nimenomaan tiukan puolustamisen kautta ja koko joukkue osallistuu työteliäästi myös alaspäin pelaamiseen. Wiss on talvikaudella saanut jälleen erinomaisen hengen ja vireen päälle, Ilves oli kenties talven vakuuttavin kotimainen joukkue.

Juuri tämän matalammaksi ei Veikkausliigan ottelun maaliodotus voi pudota. Kaksi tiivistä nippua ja kauden avausmatsi on sellainen resepti, että kovin montaa osumaa tuskin on tuloksena. Peleihin siis pieniä maalilukuja.

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.67

Jetbull - Lue arvostelu

1.67

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.67

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.66

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.65

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.65

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.65

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.64

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.64

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan