Ykkönen: KPV - JIPPO

Ykkönen: KPV - JIPPO
Ykkönen | KPV - JIPPO | 17:00 | 11.09.2021
Kohde sulkeutuu: 11.09.2021 17:00
KPV:n kotivoitto kasvojen pesun muodossa todennäköistä, mutta suoran voiton kerroin ei riitä JIPPOa vastaan betsattavaksi! Kliiniset tilastot puhuvat vähämaalisen ottelun puolesta - onko se siinä?
Ykkösessä kohtaavat KPV ja JIPPO toisensa Kokkolan Keskuskentällä lauantaina kello 17:00.

Pallo-Veikoille nöyryyttävä tappio kymmenen voitottoman putkensa katkaisseelle sarjajumbo MuSalle!


Niklas Widjeskogin luotsaama KPV sössi pahanpäiväisesti selityksittä Ykkösen jumbon Musan Salaman vieraana ennen maaottelutaukoa pelatussa vieraspelissä ottaen lukua 0-1 lukemin. Ottelun ainoan osuman teki AC Oulusta loppukaudeksi paluun Poriin tehnyt afgaani Fareed Sadat. Verkkoa soitettuaan Sadat sai luotua pari muutakin paikkaa, mutta loukkaantui hiukan myöhemmin joutuen jättämään kentän jo puolen tunnin pelin jälkeen.

KPV:lle tappio oli ensimmäinen Widjeskogin ollessa Vihreän päävalmentajana. Kruunupyyssä majaansa pitävä teerijärveläislähtöinen piiskuri on ottanut suojatteineen seitsemästä viime pelistä neljä voittoa, pelannut kahdesti tasan ja nyt tuli sitten ensimmäinen mahalasku!

KPV:n mahdollisuuksille yltää vielä ylempään loppusarjaan varmistaen näin sarjapaikkansa hyvissä ajoin tuo tappio teki melkoista hallaa. Kun kolme kierrosta runkosarjaa on enää pelaamatta kuudes sija siintää viiden pisteen päässä. Tuolla sijalla oleva Gnistan hävisi jo eilen oman ottelunsa EIFille eli Kipinällä on enää kaksi peliä jäljellä.

KPV kohtaa vielä tämän illan jälkeen EIFin kotonaan ja päättää runkosarjan sarjakärki RoPSin vieraana. Ei siis mikään helpoin loppuohjelma! Tuo kaksikko on tulittanut eniten (EIF 37 maalia, VPS 35 osumaa) maaleja Ykkösessä.


JIPPO herännyt koomasta - otti jo toisen voittonsa peräkkäin!


Jukka Leppälahden luotsaama JIPPO on kolmanneksi viimeisenä vain yhden pisteen KPV:n perässä. Muistutettakoon, että alemman loppusarjan jälkeen kolme viimeistä joukkuetta putoaa Kakkoseen!

Kaksi peräkkäistä ottelua voittanut ja niissä yhteensä viisi maalia tehnyt JIPPO yllätti ja kaatoi viime kierroksella PK-35:n vieraissa, kun Punamustat menivät katolleen 0-1 MagneCit Areenalla, missä vierasvoiton ottaminen on ollut tunnetusti hankalaa tällä kaudella. JIPPOa ennen ainostaan RoPS ja EIF olivat onnistuneet tuossa tempussa!

JIPPO sai maalinsa annettuaan nopeasti vaparinsa, mikä tuomittiin hiukan epäselvässä tilanteessa ja Nuutti Tykkyläinen pääsi livahtamaan varkain maalintekoon vartti ennen päätösvihellystä. PK-35 oli hallinnut peliä selvästi, mutta tehottomuuttaan ei ollut onnistunut maalinteossa. PK-35 vei pallonhallinnan (64% vs 36%), maalipaikat 12-5, laukaukset maalia kohti 7-1. Kaikenlisäksi loistavasti JIPPOn maalissa pelannut Otto Huuhtanen loukkasi pallontavoittelutilanteessa itseään 68.minuutilla ja korvattiin nuorella Nuutti Kaikkosella, joka ensimmäisessä ottelussaan edustusjoukkueessa suoriutui kunnialla pelistä!Vihje


KPV voitti JIPPOn 1-0 Joensuussa elokuun puolivälissä. Tuossa pelissä maalannut Harri Heiermann oli pelikiellossa korttitilin täyttymisen takia surullisen kuuluisasta MuSa-pelistä onnistuttuaan sitä ennen maalinteossa kahdessa peräkkäisessä ottelussa. Onko Heiermann se kaivattu puuttuva palanen, millä KPV palaa takaisin voittokantaan? Rolle-setä uskoo, että omalta osaltaan näin on. Isännät ovat muutenkin ottaneet opikseen työtapaturmasta eikä asennevammaa voi olla muutenkaan hyvässä iskussa olevaa JIPPOa vastaan!

Valitettavasti KPV:n suoran voiton kerroin on liian matala betsattavaksi. JIPPO on ollut todella veemäinen vierasjoukkue eikä sitä vastaan ole ollut helppo tehdä maaleja. Ainoastaan MP (4), EIF (3) ja RoPS (2) ovat onnistuneet tekemään kotonaan sitä vastaan enemmän kuin yhden maalin. Vastaavasti JIPPO ei ole tehnyt yhdessäkään vierasmatsissa yhtä maalia enempää. Jos tämä kohde ei jää alle 2,5 maalin, niin mikä sitten?

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 2,5 maalia @1.8

Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.79

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.78

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.78

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.78

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.75

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.71

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä