WRC: Kreikan MM-ralli - Gus Greensmithin sijoitus

WRC: Kreikan MM-ralli - Gus Greensmithin sijoitus
WRC | Kreikan MM-ralli - Gus Greensmithin sijoitus | 10:18 | 10.9.2021
Kohde sulkeutuu: 10.09.2021 10:18
Rallin MM-sarja jatkuu kauden yhdeksännellä osakilpailulla Kreikassa, kun vuorossa on paluun tekevä Akropolis-ralli. Ralli on yleensä ajettu kesähelteillä, mutta nyt WRC-tykit hyökkäävät syyssateiden riepottelemille erikoiskokeille.

Ralli tarjoaa 15 erikoiskoetta, joille yhteismittaa syntyy 292 ek-kilometriä. Voittajaa on rallista suhteellisen hankala ennakoida, ja yllätyksiltä tuskin vältytään. Rallissa varmasti tullaan näkemään paljon keskeytyksiä, mutta keitä ovat he kuljettajat joille se napsahtaa?Hankalat olosuhteet aiheuttavat keskeytyksiä


Kreikan Akropolis-ralli on tunnettu haastavista olosuhteistaan. Kesällä on kuumaa ja kuivaa, mutta nyt syksyllä vuorostaan sateista. Yksi asia ei kuitenkaan poistu - rajut, kivikkoiset erikoiskokeet, jotka pistävät kuljettajien taidot sekä kärsivällisyyden koitokselle.

Ongelmilta tuskin vältytään viikonloppuna. Pirellin tälle kaudelle lanseeraama rengasseos ei ole ollut monenkaan kuljettajan mieleen. Se on kerännyt paljon kritiikkiä muun muassa kestävyytensä suhteen. On suhteellisen todennäköistä että viikonloppuna tullaan näkemään yksi jos toinenkin rengasrikko. Pahimmassa tapauksessa terävät kivet voivat hajottaa autosta ripustuksen, jousituksen tai useammankin renkaan joka vääjäämättä tulee tarkoittamaan sitä että kuljettaja joutuu keskeyttämään kilpailun.

Haastavat mutaiset olosuhteet tarkoittavat myös radikaalia pidon vaihtelua, sen ennakoimisen hankaluutta ja arvaamattomuutta. Täten riski ulosajolle on myös tässä rallissa erittäin korkea.

Rallia on kuitenkin mahdollista jatkaa seuraavana päivänä SR-säännön (Super Ralli) turvin, joka mahdollistaa pisteistä kilpailemisen myös päätöspäivinä. Tätä optiota hyödynnetäänkin monesti, sillä kuljettajat haluavat maksimoida kokemuksen ja samalla vaikka testata autoa. Ainut asia mikä estää kilpailun jatkamisen SR-säännön turvin on, mikäli auto menee korjauskelvottomaan kuntoon, esimerkiksi jos turvakaaret vääntyvät. Muuten se on tosin kuljettajan sekä tallin oma valinta, mutta tehdastallit hyödyntävät tätä sääntöä useimmiten.


Autokunnat olivat vaikeuksissa jo nuotituksessa.

Gus Greensmith kohti vaikeaa rypistystä


M-Sport Fordin vakiokasvoihin lukeutuva Gus Greensmith on ajanut tällä kaudella hyviä sijoituksia tallille, ja on ollut ensisijaisesti tasainen kuljettaja. Hän on kuitenkin tunnettu siitä, että on melko virheherkkä kuljettaja ja keskeytyksiä sattuu silloin tällöin.

Belgiassa Greensmith joutui keskeyttämään ulosajon seurauksena, ja seuraavana päivänä kärsi auton teknisistä vioista. Kenian rallissa matka tyssäsi vesipumpun hajoamiseen, ja Sardiniassa vikana oli vaihdelaatikko.

Akropolis-ralli tulee olemaan niin ikään haastava osakilpailu ja kummittelevien teknisten vikojen lisäksi ulosajon riski piinaa Greensmithiä. M-Sport Ford on ollut tällä kaudella epäluotettava auto, ja autoissa on ilmennyt yhtä sun toista vikaa jotka ovat aiheuttaneet keskeytyksiä tallille.

Coolbet tarjoaa Greensmithille kohdetta, jossa veikataan että hän joutuu keskeyttämään rallin jonkun päivän osalta, mutta jatkaa rallia seuraavana päivänä SR-säännön turvin. Tästä kohteesta tarjoillaan Greensmithille maistuvaa 3,85 kerrointa, joka kattaa riskin. Gusin virheherkkyys ja M-Sport Fordin epäluotettavuus saattavat hyvinkin poikia keskeytyksen tässä rallissa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Gus Greensmith käyttää rallissa SR-sääntöä: Kyllä @3.85

Coolbet - Lue arvostelu

3.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Miro