WRC: Kreikan MM-ralli - Voittomarginaali

WRC: Kreikan MM-ralli - Voittomarginaali
WRC | Kreikan MM-ralli - Voittomarginaali | 10:18 | 10.9.2021
Kohde sulkeutuu: 10.09.2021 10:18
Rallin MM-sarja jatkuu kauden yhdeksännellä osakilpailulla Kreikassa, kun vuorossa on paluun tekevä Akropolis-ralli. Ralli on yleensä ajettu kesähelteillä, mutta nyt WRC-tykit hyökkäävät syyssateiden riepottelemille erikoiskokeille.

Ralli tarjoaa 15 erikoiskoetta, joille yhteismittaa syntyy 292 ek-kilometriä. Voittajaa on rallista suhteellisen hankala ennakoida, ja yllätyksiltä tuskin vältytään. Rallin voittomarginaali voi olla kilpailussa selvähkö, mutta onko se kuitenkaan yhtä selvä mitä vedonlyöntiyhtiöt antavat olettaa?Syyskuinen Akropolis tuo haastetta kuljettajille


Kreikan Akropolis-ralli on tunnettu haastavista olosuhteistaan. Kesällä on kuumaa ja kuivaa, mutta nyt syksyllä vuorostaan sateista. Yksi asia ei kuitenkaan poistu - rajut, kivikkoiset erikoiskokeet, jotka pistävät kuljettajien taidot sekä kärsivällisyyden koitokselle.

Ongelmilta tuskin vältytään viikonloppuna. Pirellin tälle kaudelle lanseeraama rengasseos ei ole ollut monenkaan kuljettajan mieleen. Se on kerännyt paljon kritiikkiä muun muassa kestävyytensä suhteen. On suhteellisen todennäköistä että viikonloppuna tullaan näkemään yksi jos toinenkin rengasrikko.

Sebastien Ogier lähtee ensimmäisenä reitille perjantaina. Hän johtaa MM-sarjaa tuhdilla 38 pisteen erolla tallikaveriinsa Elfyn Evansiin sekä Hyundain Thierry Neuvilleen nähden. Rallin voittotaistosta ei sovi kuitenkaan unohtaa Ott Tänakia, jolla ei ole varsinaisesti enää mitään hävittävää. Myös Kalle Rovanperä antoi myrskyvaroituksen ollen testierikoiskokeella nopein jokaisella vedollansa.

Voittajakandidaatteja ralliin löytyy siis useita, ja voittajaa on suhteellisen hankala ennakoida etukäteen.Rallin voittomarginaali voi venähtää, mutta kuinka tuhdiksi?


Coolbet tarjoaa tähän ralliin kohdetta, jossa veikataan rallin voittomarginaalia. Rallin MM-sarjassa olemme viime kausina nähneet erittäin tasaisia kilpailuja, joten voittomarginaalit harvemmin venähtävät kovin suuriksi. Tähän vaikuttaa osaltaan se, että usea talli ajattaa montaa autoa samassa kilpailussa ja ylipäätään taso sekä kilpailu on tällä hetkellä kovemmalla tasolla.

Poikkeuksia kuitenkin on, kuten esimerkiksi Kalle Rovanperä dominoi Viron MM-rallia voittamalla sen minuutin erolla toiseksi tulleeseen Craig Breeniin.

Akropolis-rallissa tullaan haastavien olosuhteiden vuoksi näkemään varsin isojakin eroja. Coolbetin tarjoama 45,0 sekunnin voittomarginaali on kuitenkin varsin tuhti, kun otetaan huomioon se fakta ettei tämä ralli ole nopeuskilpailu, ja ettei jokaisella erikoiskokeella ole mahdollista hyökätä. Sen lisäksi mikäli joku kuljettaja johtaa rallia tuhdilla erolla ennen päätöspäivää, on hänen järkevämpää vähentää riskejä sekä löysätä vauhtia jolloin ero kaventuu. Tämä puoltaa tätä pelivalintaa.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Voittomarginaali: Alle 45,0 sekuntia @1.85

Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Miro