Harjoitusottelu: Kreikka - Iran

Julkaistu: 08.08.2019 11:32


Harjoitusottelu: Kreikka - Iran
Harjoitusottelu | Kreikka - Iran | 18:00
Kreikka pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa tänään Irania vastaan Kreetalla, missä joukkue on harjoitellut viime aikoina. Kreikka ja Iran pelaavat molemmat syksyllä koripallon mm-kisoissa ja valmistautuvat tällä hetkellä toden teolla elokuun viimeisenä päivänä alkavaan turnaukseen.

Iran on pelannut kesällä jo runsaasti otteluita. Iran aloitti urakkansa pelaamalla kolme päivää putkeen hieman heikompia maita vastaan ja voitti kaikki ottelunsa Slovakiaa, Tanskaa ja Portugalia vastaan. Tämän jälkeen Iran kaatoi vielä Jordanian sekä neljä päivää sitten Venäjän luvuin 91-84. Iran on perinteisesti ollut yksi Aasian parhaita koripallomaita ja maassa on pitkät koripalloperinteet. Joukkue on useasti ollut MM-kisoissa, mutta menestystä arvokisoista ei ole tullut.

Iranilla on melkoisia kolosseja joukkueessaan, muun muassa 213cm pitkä Rouzbeh Arghavan sekä 218cm pitkä Hamed Hadadi, joka on myös pelannut viisi kautta NBA:ssa. Hadadi oli Venäjää vastaan liekeissä tehden 26 pistettä ja napsien 14 levypalloa. Tämän Iranin koripallolegendan kanssa kreikkalaiset saavat olla varuillaan.

Kreikka on yksi tulevien MM-kisojen mielenkiintoisimmista joukkueista. Joukkueen mukana on muun muassa Antentokounmpon veljeskatras, mistä kaikkien tunteman Giannos on viime kauden NBA:n arvokkain pelaaja. Hän on ollut Kreikassa jo hetken aikaa, mutta on tästä ottelusta ulkona suolistoinfektion vuoksi. Tämä on erityisen hyvä uutinen Iranille, sillä Giannis olisi pystynyt dominoimaan ottelua haluamallaan tavalla ja viemään hyökkäyspään levypallojakin Hadadilta.

Kreikalta löytyy myös paljon kokoa joukkueestaan ja lukuisia hyviä Euroopan kärkijoukkueissa pelaavia pelaajia. Heille tämä on kuitenkin ensimmäinen harjoitusottelu, kun Iranilla otteluita on takana jo useampia ja ovat saaneet levätä ennen tulevaa ottelua Kreikassa. Vedonlyöntimarkkina tuntuu arvostavan Kreikkaa tässä ottelussa hyvinkin paljon liikaa ja saamme Iranille, joka voitti kohtuu vahvan Venäjänkin, jopa +17,5 pistettä tasoitusta. Kreikka on kotonaan kyllä suosikki, mutta mielestämme tasoituksen pitäisi olla useita pisteitä matalampi.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Iran +17,5 @1.85

888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan