Harjoitusottelu: Kreikka - Iran

Julkaistu: 11.08.2019 15:38


Harjoitusottelu: Kreikka - Iran
Harjoitusottelu | Kreikka - Iran | 19:30
Harjoitusottelut jatkuvat Kreetalla, missä Kreikan, Iranin ja Unkarin harjoitusturnaus päättyy. Kreikka kohtaa uudelleen Iranin, jota vastaan he pelasivat jo aiemmin viikolla. Ottelu päättyi Kreikan 13 pisteen voittoon ja olimme vihjeemme kanssa oikeassa, kun napsimme Iranille tuolloin 17,5 pisteen tasoituksen. Nyt ottelun dynamiikka on kuitenkin eri ja käännämme puoltamme Kreikkamyönteiseksi.

Viime kohtaamisesta oli poissa sairastelun vuoksi Antetokoumpon veljekset Giannis ja Kostas. Giannis Antetokounmpo on NBA:n viime kauden MVP. Hän oli mukana toissapäivänä pelatussa Unkaria vastaan pelatussa ottelussa ja teki mukavan määrän pisteitä reilussa 20 minuutissa ja näytti muutenkin nauttivan pelaamisesta. Nyt hän on saanut yhden ottelun alle ja vielä levättyä tämän jälkeen yhden päivän joukkueen kanssa, joten odotukset ovat kovat seuraavaan otteluun.Iran toisaalta on kovassa rasituksessa. Ensin Kreikkaa vastaan peli 8. päivä, yksi välipäivä ja eilen joukkue pelasi Unkaria vastaan, jonka he voittivat 82-90. Ykkösmiehet pelasivat hurjat minuutit, kun Benham Yakhchali sekä Mohammad Jamshidi pelasivat melkein koko ottelun n. 36 minuuttia. Kreikka tulee varmasti peluuttamaan Giannisia hieman enemmän tänään hänen toisessa ottelussaan. Iran tietää kuka hän on ja hän on varmasti erityisesti vartioitu tänään. Tämä johtaa siihen, että Giannis tekee hyvän määrän pisteitä itse, mutta tekee myös tilaa muille pelaajille. Kreikka tulee saamaan paljon vapaaheittoja, sillä Giannisia tullaan rikkomaan varsinkin kun Iran väsyy.

Kreikka tulee rullaamaan tänään tuoreempana Iranin ylitse. Viime otteluun verrattuna emme ymmärrä vedonlyöntimarkkinan reagointia, sillä Kreikka on vahvistunut ja on paremmassa rasitustilassa ja kotiedun kanssa, mutta silti tasoitus on hieman vähemmän mitä aiemmassa ottelussa. Pelaamme mielellämme Kreikkaa.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Kreikka -16,5 @1.87

Bethard - Lue arvostelu

1.87

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.87

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.87

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.87

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.87

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Casino - Lue arvostelu

1.86

Käytä nyt 25€ riskitön bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan