Harjoitusottelu: Kreikka - Italia

Julkaistu: 16.08.2019 12:28


Harjoitusottelu: Kreikka - Italia
Harjoitusottelu | Kreikka - Italia | 20:30
Kreikka ja Italia kohtaavat tänään harjoitusottelussa Ateenassa Acropolis Tournamentissa. Mukana ovat myöskin Serbia ja Turkki, jotka kohtaavat myöskin tänään toisensa. Molemmat valmistautuvat Kiinan MM-kisoihin ja luvassa on kiihkeä naapurimaiden kamppailu. Kreikka karsi pelaajistostaan kaksi pelaajaa ja Vangelis Mantzaris sekä Kostas Antetokounmpo tiputettiin pois.

Kreikka pelasi juuri Kreetalla harjoitusturnauksen Iranin ja Unkarin kanssa. Kreikka näytti hyvältä ja Giannis Antetokounmpon preesenssi on ollut valtava joukkueelle. Kreikka onkin noussut nyt MM-kisojen kertoimissa kolmanneksi suurimmaksi suosikiksi ohi Espanjan.

Italia odottaa vielä Danillo Gallinaria mukaan kun hän toipuu vielä loukkaantumisesta. Italialla on kuitenkin taitavia pelaajia mukana ja hyvä joukkue Kreikassa mukana. Italia on erittäin hyvä heittojoukkue, mutta heiltä puuttuu hieman kokoa. Korin alla Italia ei ole aivan niin vahva mitä muut maailman huippumaat ja tämä saattaa maksaa heille paljon myös MM-kisoissa. Tämän takia myös Gallinari olisi tärkeä lenkki joukkueeseen.

Italia saa lähes 9 pisteen tasoituksen tänään Kreikkaa vastaan. Italia pelasi harjoitusotteluita Senegalia, Venäjää ja Venezuelaa vastaan juuri hiljattain. Heikot Senegal ja Venezuela kaatuivat odotetusti runsaalla erolla, mutta Venäjä nappasi tiukan voiton Italiasta. Kotietu on tänään todellinen kotijoukkueelle, kun peli pelataan Ateenassa ja Giannis Antetokounmpo on mukana. Lehterit ovat varmasti täynää ja huuto hirmuinen kreikkalaisten fanien toimesta. Italia on kuitenkin laadukas joukkue ja vaikka näitä pelejä on kohtuullisen vaikea arvioida, emme kuitenkan näe Italiaa aivan näin suurena altavastaajana.

Italia on hyvä kaukoheittojoukkue ja jos he saavat stoppeja ja pysäytettyä Kreikan nopeat hyökkäykset eivätkä riko Gianniasia liikaa, heillä on mahdollisuus jopa voittaa ottelu. Pelaamme 8,5 pisteen tasoituksella Italiaa.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Italia +8,5 @1.85

LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan