MM-karsinnat: Kreikka - Ruotsi

MM-karsinnat: Kreikka - Ruotsi
MM-karsinnat | Kreikka - Ruotsi | 21:45 | 8.9.2021
Kohde sulkeutuu: 08.09.2021 21:45
Kreikka on ollut alamaissa jo pitkään, eikä nytkään näytä paremmalta. Ruotsi on takuuvarma joukkue, joka ei notkahtele.Ruotsi on taas menossa MM-kisoihin. Joukkueelle sattui helpohko alkulohko, ja sen pelit ovat sujuneet, kun muut ovat kompastelleen. Tähän mennessä Ruotsi on voittanut kaikki kolme karsintamatsiaan. Lohkon kärjessä on Espanja, mutta se jäi avauksessa kotonaan Kreikan kanssa vain tasuriin ja syyskuun alussa Solnan Friends Arenalla Ruotsi oli parempi 2-1.

Kosovo ja Kreikka ovat kumpikin heikossa kunnossa, ja Georgia jää lohkon statistiksi. Eli, se on taas Qatarin kisoissa: ”Heja Sverige!”
Ruotsi on nyt tilanteessa, jossa se voi varmistaa MM-paikan jo ennen kuin se pelaa Espanjaa vastaan Sevillassa.

Ruotsi oli hyvä Espanjaa vastaan. Ottelu alkoi salama-alulla. Ensin Espanja teki viiden minuutin kohdalla kassin, ja minuutti tämän jälkeen Ruotsin Isak tasoitti.

Tämän jälkeen hyvät paikat olivat tiukassa, kunnes Claesson pääsi tekemään Svea-mammalle johtomaalin. Ottelun loppupuolen paras paikka oli Espanjan Traorella, mutta Ruotsin puolustus pääsi blokkaamaan vaarallisen kudin. Kaiken kaikkiaan Ruotsi oli hyvä vielä lopussa, kun Espanja haki tasoitusta. Hallittu matsi loppuun saakka.

Espanja-matsin jälkeen Ruotsi ehti jo pelata kakkosketjulla treenimatsin Uzbekistania vastaan, ja lopputulos oli Ruotsille 2-1.Kreikka oli vaisu Kosovoa vastaan


Kreikka pelasi viimeksi Kosovossa 1-1 -tasurin. Douvikas teki avausmaalin ensimmäisen puoliskon lopulla. Kosovo pääsi tasoittamaan yliajalla.
Ottelu oli kaikin puolin vaisu, eikä sen perusteella Kreikka ole ollenkaan vaarallinen joukkue. Kosovo-matsissa Kreikka sai aikaan vain neljä laukausta.

Kreikan päävalmentajana on kanadalais-hollantilainen John van’t Schip. Hän laittanee nyt kentälle saman avauksen kuin viimeksi, vaihtoehtoja ei häävisti ole. Douvikas ja Pavlidis pelannevat kärjessä.

Ruotsin päävalmentaja Andersson laittaa varmasti myös saman avauskokoonpanon kuin Espanjaa vastaan. Cajuste voisi olla keskikentälle vaihtoehto, jos Ekdalilla tai Olssonilla jalka painaa.


Ruotsin voitosta saa melkein 2.30 -kertoimia, ja se houkuttaa. Ottelusta lienee tulossa vähämaalinen, mutta kun alle 2.5 maalia saa vain noin 1.55 -kertoimia, niin se ei kelpaa. Kreikka on todella vaisu, ja Ruotsilla taas paketti pysyy kasassa. Arvio lopputulokseksi 0-1.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Ruotsi @2.27

Coolbet - Lue arvostelu

2.27

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.25

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.25

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.25

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders