Koripallon MM-karsinta: Kreikka - Serbia

Julkaistu: 13.09.2018 12:25


Koripallon MM-karsinta: Kreikka - Serbia
Koripallon MM-karsinta | Kreikka - Serbia | 21:00
Kreikka ja Serbia kohtaavat koriksen MM-karsinnoissa torstaina Heraklion Arenalla, Kreikassa. Stadioni sijaitsee saarella manner Kreikan eteläpuolella välimerellä. Kreikka otti ensimmäisellä karsintakierroksella täydet kuusi voittoa, kun vastassa oli selkeästi heikompia vastustajia. Kreikka kohtasi Iso-Britannia, Viron sekä Israelin.

Serbia lähtee jatkokarsintoihin 10 pistettä takataskussaan. Joukkue voitti ensimmäisellä kierroksella neljä ottelua kuudesta ja koki tappion kahdesti Saksaa vastaan. Ensimmäisellä kierroksella Serbian jättiläinen Raduljica oli kovassa vireessä ollen joukkueen paras pistemies ja levypallon kerääjä. Nyt Serbia on saamassa kuitenkin kovia nimiä mukaan NBA:sta, kun yksi Euroopan parhaista pelaajista Bogdan Bogdanovic liittyy mukaan sekä hänen seurakaverinsa Nemanja Bjelica.

Serbia on viime vuosina nouseva koripallon suurmaa, kun 2000-luvun heikompi taival on nyt taittunut ja Serbia on yksi maailman parhaista koripallomaista jälleen. Vuoden 2014 MM-kisoissa joukkue sijoittui hopealle ja viime vuoden EM-kisoissa samaten. Kreikka on samaan aikaan ollut myös vaarallinen, mutta sijoittui 2014 MM-kisoissa yhdeksänneksi ja viime vuoden EM-kisoissa kahdeksanneksi.

Vaikka Kreikalla on kotietu tässä pelissä, on Serbialla parempi materiaali. Molemmat joukkueet ovat vahvoilla jatkamaan tästä lohkosta MM-kisoihin. Näiden kahden joukkueen lisäksi Saksa on menossa kisoihin, mutta Serbia saattaa silti olla todelliselta pelivoimaltaan lohkon paras joukkue. Uskomme heidän päihittävän tänään NBA-miestensä avulla Kreikan, jolla ei ole mukana NBA:sta kuin Tyler Dorsey Atlantasta. Serbia on pieni suosikki ja lyömme heitä pienellä tasoituksella.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Serbia -2,5 @1.88

888sport - Lue arvostelu

1.88

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.88

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan