MM-Karsinta: Kroatia - Slovakia

MM-Karsinta: Kroatia - Slovakia
MM-Karsinta | Kroatia - Slovakia | 21.45 11.10.2021
Kohde sulkeutuu: 11.10.2021 21:45
Kroatia saa vastaansa Slovakian illalla kello 21.45 alkavassa MM-karsinta ottelussa. Kotijoukkue johtaa H-lohkoa tasapisteissä Venäjän kanssa, kun taas slovakialaiset majailevat lohkon neljännellä sijalla yhdeksällä pisteellään. Slovakian ohuet mahdollisuudet kisoihin selviytymiselle ratkeavatkin jo tässä kohtaamisessa, sillä vain voitto kroatialaisista pitää toivon rippeet elossa. Toisin on pullat uunissa illan kotijoukkueella, jolla kisaliput ovat aivan omissa käsissään ja joukkue onkin pelannut vahvat karsinnat. Tarkkaa peliä molemmilta varmasti luvassa ja ottelussa tuskin tullaan maaleilla mässäilemään.
Kroatia lähtee hyvistä asetelmista kamppailuun


Kroatia kaatoi selvin lukemin Kyproksen edellisessä ottelussaan. Pahempaankin löylytykseen oli selkeät mahdollisuudet Luka Modricin epäonnistuessa rangaistuspotkussa ja joukkueen hallitessa peliä oman mielensä mukaan. Tästä huolimatta tulostaululle kirjattiin lukemat 0-3. Vastaavanlaiseen pyöritykseen ei tänään ole mahdollisuutta, sillä Slovakia onkin jo selkeästi laadukkaampi nippu ja etenkin puolustuspäässä löytyy laatua vaikka millä mitalla.

Kroatia on paininut loukkaantumisten kanssa, jotka eniten haavoittavat omaa alakertaa. Alkuperäiseen ryhmään nimetyt puolustajat Dejan Lovren ja Josip Juranovic, sekä maalivahti Ivica Ivusic ovat olleet sivussa. Hätiin kutsuttu marseillen puolustaja Duje Caleta-Car pelasikin täydet minuutit Kyprosta vastaan parinaan RB Leipzigin Josko Gvardiol, joka onnistuikin maalinteossa ensimmäistä kertaa maajoukkueen paita yllään. Valmentaja Zlatko Dalic saakin olla tyytyväinen siihen, että laadukkaita pelaajia onkin saatavilla muutamista loukkaantumisista huolimatta. Myöskin kokenut toppari Domagoj Vida oli saapunut jo vaihtopenkin puolelle ja saatetaankin nähdä tänään kentällä. Besiktasissa tätä nykyä palloileva kokenut puolustaja tuo rutkasti varmuutta Kroatian alakertaan.

Slovakialla edessään tukalat oltavat


Kroatian kaltaista isäntää vastaan slovakialaiset eivät voi missään nimessä ryhtyä maalintekokilpailuun, sillä ratkaisuvoimaa joukkueella ei ole tarpeeksi. Omaa päätä onkin vartioitava erittäin tarkasti ja yritettävä hyödyntää ne paikat joita vastaiskuista ja harvoista vastustajan virheistä saadaan rakenneltua. Maalinteko voikin koitua silti ongelmalliseksi, kuten jo tappiossa Venäjää vastaan huomattiin. Lukuisista paikoista huolimatta palloa ei saatu kertaakaan maaliin ja tänä iltana tuo tilanne ei ainakaan tule helpottumaan.

Stefan Tarkovicille ja hänen miehistölleen ottelusta riittää ainoastaan voitto elättelemään laihoja haaveita arvokisoista. Poissaolojen riivaamalle vierasjoukkueelle tämä tulee olemaan erittäin hankalaa ja pelisuunnitelma onkin pakko laatia varman päälle pelaamiseen, sillä sivussa on ainakin Robert Mak, Vladimir Weiss, Jakub Hromada ja Stanislav Lobotka. Kaikki herrat ovat maajoukkueen vakiokasvoja ja tärkeitä palasia Slovakian menestyksen kannalta.

Kroatian voitosta maksettavat kertoimet ovat liian pieniä lähtökohdat huomioiden. Kotijoukkueelle riittää tasapelikin tästä ottelusta ja hurjastelemaan tuskin kumpikaan alkaa. Eikä Slovakialla siihen edes taitaisi rahkeet riittää. Pienistä maalimääristä saadaan oivallinen pelivalinta tähän otteluun.

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.9

Mozzart - Lue arvostelu

1.9

Mozzart - Avaa pelitili ja lunasta 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.87

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.8

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.8

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.79

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.79

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.75

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan