Miesten Korisliiga: KTP - BC Nokia

Miesten Korisliiga | KTP - BC Nokia | 19.11.2021 | 18:30
Kohde sulkeutuu: 19.11.2021 18:30
KTP ja BC Nokia pelaavat vielä ennen maajoukkuetaukoa varsin merkittävän ottelun. Molemmat hamuavat luonnollisesti paikkaa ylemmässä jatkosarjassa, ja etenkin Nokia alkaa tarvita voittoja suhteellisen kovalla tahdilla sinne päästäkseen.

KTP:llä on ottelusta omat poissaolonsa, eikä kerroinasetelma tee oikeutta illan vierasjoukkueen mahdollisuuksille.Meneillään oleva viikko on ollut kotkalaisille hankala. Harjoitukset on vedetty läpi vähäväkisinä, kun loukkaantumistilanne ei ole mahdollistanut täysipainoisia viisi vastaan viisi -harjoituksia.

Ainakin Whitfield on sivussa


Keskiviikon vierasottelusta Loimaalla olivat sivussa korinaluspelaaja Flenard Whitfield, huipputärkeä hyökkäyspään pelaaja Remu Raitanen ja takamies Joni Herrala. Whitfield huilaa varmuudella myös BC Nokian kohtaamisen, Raitasen ja Herralan pelaamisen todennäköisyydeksi määriteltiin torstaina 50 prosenttia.

KTP selvisi kaikesta huolimatta voittajana Bisonsia vastaan. 17 pisteen voitto oli temppu sinänsä, kun ottaa huomioon kotkalaisjoukkueen onnistuessa tasan kolme kertaa kolmen pisteen heitoissa. Kolmosprosentti jäi 14:ään, mutta dominointi levypallopelaamisessa (tilasto KTP:lle 44-27) edesauttoi osaltaan vierasvoittoa.Sinällään kaukoheitot ovat olleet haasteena läpi kauden, kun kolmosprosentti on koko liigan toiseksi heikoin. Jos Raitanen on sivussa perjantainakin, lienee ratkaisuja syytä yrittää jälleen merkittävällä tavalla sentteri Urald Kingin kautta.

Nokialla enemmän potentiaalia kuin on nähty


BC Nokian alkukausi on ollut harjoitusotteluita ja -jaksoa myöten hankala. Neljä voittoa runkosarjan ensimmäisestä puoliskosta eli yhdestätoista ottelusta on jopa enemmän kuin päävalmentaja Greg Gibsonin kommenteista voisi aistia.

Gibson ei ole ollut alkuunkaan tyytyväinen joukkueen asenteeseen, ja tummia pilviä vaikutti olevan taivaalla jo ennen kuin ensimmäistäkään Korisliigan ottelua oli syksyllä pelattu.

Otteet ovat vaihdelleet melkoisesti, melkeinpä ottelukohtaisesti ja välillä pelien sisälläkin laidasta laitaan. Uusin tulokas Ronshad Shabazz on näyttänyt kahdessa ensimmäisessä ottelussaan vaihtelevia otteita.

Ensimmäiset yhdeksän peliä mentiin kaavalla, jossa Tevaun Kokko täytti yhden ulkomaalaispelaajan paikan. Nyttemmin hänet pistettiin "Shabazzin tieltä" I divisioona B:hen Suomen kansalaisuutta odotellessa.

Parantamisen varaa on ollut paljon lähes koko joukkueella. Kahron Ross on kuitenkin osoittautunut varsin laadukkaaksi takamieheksi, ja Arnaldo Toron levypallolukemat ovat vertaansa vailla useampaakin viime kauden Korisliigaa ajatellen.BC Nokiassa onkin enemmän potentiaalia kuin tulokset ovat osoittaneet. Pelaajamateriaaleissa ei varsinkaan perjantain otteluhetkellä ole missään nimessä suurta eroa, sillä nokialaisten kahdeksan tärkeintä pelaajaa ovat tällä tietoa varmuudella menossa mukana.


Siksipä laitetaan ilolla kupongille Nokia-painotteista vetoa.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

BC Nokian voitto +7,5 pisteen tasoituksella @1.95

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.93

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.91

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä