Miesten Korisliiga: KTP - Pyrintö

Miesten Korisliiga: KTP - Pyrintö
Miesten Korisliiga | KTP - Pyrintö | 8.10.2021 | 18:30
Kohde sulkeutuu: 08.10.2021 18:30
KTP järjestää kotiotteluitaan perinteisesti tiistai- ja perjantai-iltaisin. Se on tahti tälläkin kertaa, kun tiistaisen Korihait-voiton jatkoksi Kotkaan kylään tulee perjantaina Tampereen Pyrintö.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. KTP ei lähtökohtaisesti ole Remu Raitasta ja osin Topias Kuukkasta lukuun ottamatta mikään huippuluokan kolmen pisteen heittojoukkue. Pyrinnön paikkapuolustusta vastaan kaukoheittoja lienee tarjolla.

KTP:llä on hyvä tilaisuus ottaa tästä kotivoitto, kun otteluohjelma on ensimmäisen viikon osalta suosinut sitä.KTP uinui avausottelussa ensimmäisen puoliajan Nokialla. Joukkue tuli suurimmillaan 23 pisteen takaa-ajoasemasta pelaamaan lähes tasapäisesti voitosta, mutta lopulta homma kariutui nokialaisten eduksi kahden pisteen erolla.

Tiistaina kotkalaisilla ei sen sijaan ollut Korihaiden kanssa pienintäkään hätää. Loppulukemat 103-63 kertovat kaiken olennaisen siitäkin, että ero kasvoi kovalla vauhdilla lähes loppuun asti.Miesten Korisliigassa päävalmentajana debyyttikauttaan vetävä Roope Mäkelä on kasannut joukkuettaan paljolti tutuilla "aineksilla". Takamies Richard Williams ja iso laitahyökkääjä Flenard Whitfield ovat pelanneet Suomessa aiemminkin. Williams on niin sanottu syöttö ensin -takamies, eli hän pystyy kyllä parhaimmillaan puhkomaan Pyrinnön puolustusta tehokkkaasti. 34-vuotias pelaaja kun on nähnyt Euroopassa monia eri puolustusmuotoja.

Remu Raitanen on puolestaan loistanut kauden alkumetreillä. Tarkat kaukoheitot ovat miehen tavaramerkki, mutta Korihaita vastaan hän pääsi nautiskelemaan korin altakin. Se tosin kertoo tässä tapauksessa enemmän Korihaiden vaikeasta tilanteesta. Ja tässä tapauksessa myös siitä, että uusikaupunkilaisilta puuttui ulkomaalaissentteri.

Se on fakta, että KTP:n alkuohjelma on ollut helppo. Nokia ei ole tässä vaiheessa läheskään valmis kauteen, eivätkä Korihaiden hommat ole vielä lähteneet Bojan Sarcevicin kanssa toivotusti liikkeelle.

Pyrintö oikaisi kurssiaan keskiviikon Nokia-ottelun aikana. Avauspelissä Bisonsia vastaan tamperelaisten päävalmentaja Miikka Sopanen totesi bensan loppuneen kamppailun aikana.

Pirkanmaan paikallisessa polttoainetta piisasi, ja nyt ulkomaalaispelaajilta nähtiin valmistavat ottelut mukaan laskien ensimmäisiä kertoja säännöllisiä onnistuneita suorituksia. Romani Hansenin 25 pistettä oivilla prosenteilla olivat hyvä työnäyte, vaikka Nokian sentteri Arnaldo Toro rohmusikin 17 pisteen lisäksi 17 levypalloa.

Pyrintö pelasi kymmenen miehen rotaatiolla, jolloin peliminuutit eivät kasvaneet massiivisen suuriksi. Devante Foster oli ainoa yli puoli tuntia pelannut.Tästä huolimatta Pyrinnölle peli tulee väkisinkin hankalammalla hetkellä. Palautumisaikaa edellisestä matsista on alle kaksi vuorokautta, ja päälle tulee bussikyyti Kotkaan. KTP on puolestaan pystynyt viime lauantain Nokia-vierailun jälkeen valmistautumaan koko ajan kotikulmilla.

Molemmat joukkueet ovat pääsemässä otteluun parhaalla kokoonpanollaan.

Korisliigan

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

KTP:n voitto -6,5 pisteen tasoituksella @2.08

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.98

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.93

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.88

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.88

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä