ATP Rooma : Kubot L. / Melo M. - Melzer J. / Thiem D.

Julkaistu: 15.05.2019 17:00


ATP Rooma : Kubot L. / Melo M. - Melzer J. / Thiem D.
ATP Rooma | Kubot L. / Melo M. - Melzer J. / Thiem D. | 21:30
Unibet Unibet
ATP Rooman Nelinpelin neljännesvälierin tämän illan toisessa ottelussa Lukasz Kubot ja Marcelo Melo saavat vastaansa Jurgen Melzerin ja Dominic Thiemin.

Kokenut parivaljakko Kubot/Melo voitti eilen vakuuttavasti erin 2-0 (6-3,6-4) Simone Bolellin ja Andreas Seppin. Parivaljakko ei hävinnyt syöttöäkään ja 1. syötöt parivaljakko voitti 86% ja yhteispeli oli todella näyttävää ja maailmanlistalla neljänneksi sijoitettu pari voitti ottelun todella yksipuolisella esityksellä. Voittoprosentti Kubot/Melo kaksikolta tämän kauden otteluissa on 67% ja pelikunto on ollut noususuhteinen kauden edetessä.

Melzer/Thiem kaksikko on pelannut tällä kaudella vain kolme ottelua, joista ainoan tappion parivaljakko koki Monte Carlossa juuri Kubot/Melo kaksikolle erin 0-2 (3-6,4-6). Roomassa ensimmäisessä ottelussa kaatui niukasti Haastajat -tason kaksikko Filippo Baldi/Andreas Pellegrino erin 2-1 (6-3,3-6,10-7). Ottelu oli hyvin tasainen, ottelussa nähtiin kuusi syötönmurtoa ja virheitä sattui kummallekkin parille, lopulta ottelu ratkesi hyvin pienillä marginaaleilla Thiemin henkilökohtaisilla suorituksilla Melzerin ja Thiemin hyväksi.

Tänään Melzerin ja Thiemin on yllettävä parhaaseensa mieliäkseen edes kolmannen erän Tiebreakiin. Uskon vahvoja otteita esittäneiden Kubot/Melo kaksikon jatkavan ottelusta jatkoon suoraan kahdessa erässä, kuten Monte Carlossa huhtikuussa.

Pelivalintamme:

Kubot/Melo 2-0 @2.10

Coolbet - Lue arvostelu

2.10

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.90

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan