Ykköspesis: Kuopio - Pöytyä

Julkaistu: 12.07.2019 09:23


Ykköspesis: Kuopio - Pöytyä
Ykköspesis | Kuopio - Pöytyä | 18:00
Pöytyä ei ole voittoja ottanut tällä kaudella, mutta pisteitä se napsii tasaiseen tahtiin sieltä täältä. Joukkue on ottanut koko sarjassa vain yhden suoran voiton ja kaksi kahden pisteen voittoa, mutta tästäkin huolimatta pisteitä on koossa 14, mikä on vain kahdeksan pistettä vähemmän kuin Kuopiolla.

Kuopio sen sijaan on voittanut seitsemän ottelua, mutta sen peliotteet eivät kylläkään täysin vakuuta. Kuten Ykköspesikseen kuuluu, myös Kuopio ailahtelee hyvin paljon otteluissaan. Pöytyä on hävinnyt puhtaasti 2-0 ainoastaan sarjan kärkijoukkueille: Haminalle vierassa ja Ulvilalle kotonaan.

Kuopiossakin Pöytyällä on oivat mahdollisuudet vähintään jaksovoittoon ja kotijoukkueesta on tehty aivan turha suosikki ottelun voittajaksi. Tasapelin riski on nyt äärimmäisen korkealla ja se houkuttelee pienellä panoksella peleihin, kun peliyhtiö Coolbet tarjoaa siihen muusta markkinasta selvästi erottuvaa kerrointa.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

1x2: Tasapeli @2.80

Coolbet - Lue arvostelu

2.80

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan