Snooker MM: Kurt Maflin - Mitchell Mann - Pohjoismaista väriä MM-kisoihin?

Julkaistu: 12.04.2019 14:49


Snooker MM: Kurt Maflin - Mitchell Mann - Pohjoismaista väriä MM-kisoihin?
Snooker MM | Kurt Maflin - Mitchell Mann | 12:00
NordicBet NordicBet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin MM-kisojen ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Norjan Kurt Maflin on pelannut loistavaa kautta ja hänellä äärimmäisen hyvät mahdollisuudet tuoda norjalaista sekä pohjoismaista väriä Snookerin MM-kisoihin.

Ensimmäisellä kierroksella Maflin kohtaa britannialaisen Mitchell Mannin, kuka on tällä kaudella pelannut pääosin amatöörien Challenge Tourin otteluita. Ainoa ammattilaisturnausten ottelu oli Indian Openissa, missä Mann hävisi Liang Wenbolle puhtaasti 4-0.

Maflin ja Mann ovat kohdanneet kerran urallaan aiemmin. Vuoden 2017 Wales Openissa Maflin vei voiton lukemin 4-2. Tällä kaudella tasoero pelaajien välillä on huomattavasti suurempi, kun Mann on pelannut vain amatöörien kanssa. Maflin vastaavasti on edennyt muun muassa Gibraltarilla neljännesvälieriin ja Walesissa puolivälieriin.

Maflinilla on loistavat mahdollisuudet edetä toista kertaa urallaan MM-kisoihin, joten jos joskus niin nyt norjalainen on varmasti äärimmäisen motivoitunut ja tulee todella hyvin harjoitelleena Sheffieldiin. Edellisen kerran Maflin venyi Crucible-teatteriin vuonna 2015, jolloin norski hävisi hurjassa taistelussa Mark Selbylle 10-9.

Tasoero Maflinin ja Mannin välillä on tällä hetkellä julma, eikä suosikista ole mitään epäselvyyttä. Maflin voittaa ottelun selkeällä erolla, joten betseihin valitaan Kurt Maflin -3,5, missä siis norjalaisena tulee voittaa ottelu vähintään 10-6.

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Royal Panda: Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Maflin -3,5 @1.71

Comeon! - Lue arvostelu

1.71

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.71

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan