MM-karsinta: Kypros - Kroatia

MM-karsinta: Kypros - Kroatia
MM-karsinta | Kypros - Kroatia | 21.45 8.10.2021
Kohde sulkeutuu: 08.10.2021 21:45
Kypros ei ole lähelläkään jalkapallon maailman huippua. Vierailulle saapuva Kroatia taas kuuluu maailman ehdottomaan eliittiin ja onkin pelannut kelpo karsinnat tähän asti. Vastakkain asettuvat siispä lohkon huonoin ja paras joukkue, joten arvata saattaa kuinka ottelu päättyy. Hävittyään ensimmäisen pelinsä Sloveniaa vastaan 1-0 kroatialaiset ovat äityneet kovaan vireeseen. Kolmen voiton putkessa liitävät vierailijat tulevat olemaan aivan liian suuri suupala isäntien jatkaessa taaperrustaan lohkon hännillä. Kyproslaiset eivät ole saaneet palloa pussiin edellisissä viidessä pelaamassaan ottelussa, eikä tähän taida tulla muutosta tälläkään kertaa.
Kypros näissä karkeloissa täysi turisti


Kyprokselle ei tosiaan ole näistä peijaisista jäämässä käteen muuta kuin jokunen vaihdettu pelipaita ja kokemusta tulevaa varten. Kokemuksesta tosin ei ole mitään hyötyä kun materiaali on ohuenlainen. Kotonaan Kypros ei toki ole hävinnyt kuin yhden edellisistä neljästä kotiottelustaan mutta vastuskaan ei ole ollut aivan tämän koitoksen kaltainen. Tuossakin tappiossa tuli nokkaan lohkokakkoselta Venäjältä luvuin 0-2. Samankaltaisia lukemia voidaan odottaa tästäkin ottelusta Kroatian pystyessä latomaan sen vähintään kaksi osumaa heiveröisen kotijoukkueen verkon perukoille.

Kyproksen ainokaisen maalin näissä MM-karsinnoissa on pystynyt tekemään Apollon hyökkääjä Ioannis Pittas. Heppu istui penkillä edellisessä Slovakiaa vastaan käydyssä ottelussa mutta tällä kertaa mies varmasti taas nähdään nurmella kirmaamassa.

Kroatia saa maestronsa takaisin


Tasapisteissä Venäjän kanssa lohkon kärkisijaa miehittävät kroatialaiset saavat tälle karsinta rupeamalle ehkäpä sen maansa kaikkein kuuluisimman jalkapalloilijan. Luka Modric palaa kokoonpanoon ollessaan poissa syyskuun otteluista. Tämä näkyy taatusti Kyproksen tasoista jengiä vastaan loistavina syöttöinä, jotka taatusti aiheuttavat useita vaaratilanteita vastustajan maalille. Valmentaja Zlatko Dalic voi olla levollisin mielin ja lähteä hyvällä miehityksellä kaatamaan Kyproksen.

Kroatia on voittanut ainoastaan yhden kuudesta viimeksi pelaamastaan vierasottelusta mutta nyt vastustaja on niin monta kaliiberia heiveröisempi, että olisi suorastaan ihme jos ei tästä tule selkeää voittoa. Kroatian avausviisikko voisi olla jotakuinkin tämänkaltainen, eli kivenkova:

Livakovic; Uremovic, Vida, Caleta-Car, Barisic; Brozovic, Kovacic, Modric; Ivanusec, Kramaric, Perisic


Onko tätä karusellia tarjolla myös kyproslaisille

Lohkon paras puolustus vastaan huonoin viimeistely. Kohtalaisen helppo päätelmä tehtävissä, joka tarjoilee myöskin ihan pelikelpoista kerrointa seuraavanlaiselle pelivalinnalle.

Pelivalintamme:

Kroatia -1.5 @1.91

Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.87

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.83

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan