NHL: LA Kings - Minnesota Wild | Maaliverkot kovilla?

Julkaistu: 08.11.2018 16:29


NHL: LA Kings - Minnesota Wild | Maaliverkot kovilla?
NHL | LA Kings - Minnesota Wild | 05.30
LA Kings saa vieraakseen Minnesota Wildin yön NHL-kierroksella.

Kingsin alkukausi on ollut hankala, joukkue majailee läntisen konferenssin jumbona ja on kerännyt 14 otteluun 11 pistettä. Valmentajanvaihdon jälkeen joukkueen otteissa on huomattavissa piristystä, joukkue on vaihdosen jälkeen voittanut molemmat kamppailunsa, edellisellä kierroksella Kings kaatoi kotonaan Ducksin numeroin 4-1.

Minnesota porskuttaa läntisessä konferenssissa viidentenä, 14 ottelua on tuottanut 18 pistettä. Viidestä edellisestä ottelustaan Minnesota on voittanut kolme, edellisellä kierroksella joukkue hävisi vieraskentällä San Joselle numeroin 4-3.

Kingsin alkukauden paras pistemies on ollut hyökkääjä Kovalchuk tehoin 5+9, Minnesotan vastaava on ollut hyökkääjä Granlund tehoin 6+7.

Maalivahtiosastolla ei vielä vahvistuksia ole tullut, mutta todennäköisesti Wildilla aloittaa Dubnyk (93.0%) ja Kingsillä Campbell (91.8%).

Näiden kahden joukkueen välisissä kamppailuissa on yleensä vietetty maalijuhlia, enkä näe syytä sille miksei sama jatkuisi tässä matsissa. Molempien joukkueiden hyökkäys on kykeneväinen luomaan paljon maalipaikkoja, joten luotetaan siihen että maaliverkko soi yön taistossa useasti!

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Over 5.5 maalia. @1.92

Nordicbet - Lue arvostelu

1.92

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.92

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.92

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.92

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.92

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.92

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan