La Liga: Almería - Atlético Madrid

Su 15.01. | klo 17:15 | La Liga | ALMERÍA - ATLÉTICO MADRID

Kohde sulkeutuu: 15.01.2023 17:15


La Ligan sarjanousija haastaa kotipyhätössään Atléticon!


La Ligan sarjanousija Almería saa vieraita Madridista sunnuntaina, kun vastaan asettuu Diego Simeonen luotsaama Atlético Madrid. Almería on alemmassa keskikastissa, mutta matkaa putoamiskurimukseen on vain pari vaivaista pistettä. Rubin suojatit eivät todennäköisesti kovin kauas viivasta tule tällä kaudella karkaamaan, joten jokainen piste on elintärkeä.Rubin ryhmä ei ole vielä onnistunutkaan voittoa nappaamaan talvitauon jälkeen – Cádizia vastaan pelattiin tasan ja Real Sociedad oli liian vahva viime kierroksella. Heittopussi-kategoriaan Almeríaa ei kuitenkaan voi tällä kaudella toistaiseksi laskea – sarjassa on muutama selvästi heikompikin joukkue.

Almeríalla on jälleen kerran koko miehistö terveenä, mikä on Rubille mieluinen uutinen. Avauskokoonpano lienee 4-2-3-1-muodossa ja ainoat isommat kysymysmerkit ovat oikean pakin tontti ja se, kuka avaa keskushyökkääjänä. Oikeaksi pakiksi ovat tyrkyllä Alejandro Pozo ja Houboulang Mendes ja piikkiin puolestaan juuri seuraan saapunut Luis Suárez sekä El Bilal Touré.


Cholo Simeonen suojattien otteille voi nostaa varovaista peukkua tauon jälkeen. Copa del Reyssä kaadettiin Real Oviedo ja La Ligan puolella Elche. Viime viikonloppuna jouduttiin taipumaan Barcelonalle kotipelissä, mutta Atleti oli omissa maalipaikoissaan kovin tuhlaileva – kenties enemmänkin olisi siis ansaittu.

Atletilta Stefan Savic kärsii pelikieltoa ja José María Giménez voi myös olla alakerrasta sivussa. Yannick Carrascoa on viety huhuissa Barcelonaan vaihtokaupassa, jossa Memphis Depay tulisi Madridiin, mutta tämä ei ole vielä realisoitunut. Carrasco on kuitenkin sunnuntaina poissa takareisivaivan vuoksi. Paljon peliaikaa saanut junnupelaaja Pablo Barrios on ollut myös sairastuvan puolella, mutta mitään isompaa ei ole kyseessä ja luultavasti Barrios on avauksessa sunnuntaina. João Félix matkasi Chelseaan lainalle, joten nyt piikissä valitaan Antoine Griezmannille pari Álvaro Moratasta ja Ángel Correasta.

Lapulle pienimaalisuutta!


Otetaan sunnuntain matsiin lapulle pienimaalisuutta. Atlético on niin kutsutuksi jättiläiseksi erittäin passiivinen joukkue eli prässiin ei lähdetä kuin tappioasemassa. Pallo on luultavasti sunnuntaina enemmän vierailla ja Almería puolustaa kohtalaisen matalalla. Ilman erinomaisesti linjojen välissä liikkuvaa Félixiä Atléticolle on tiedossa hieman vaikeuksia, ainakin niin kauan kunnes joukkueeseen tehdään lisähankintoja.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @1.95

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.95

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.9

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.9

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo