La Liga: Atletico Madrid - Real Madrid

La Liga | Atletico Madrid - Real Madrid | 22:00 | 8.5.2022
Kohde sulkeutuu: 08.05.2022 22:00
Realilla ei ole enää panosta ja kakkosketju kentällä, mutta Madridin paikallismatsi on aina tärkeä.Real Madrid on tämän kauden Espanjan selvä ykkönen. Se on jo varmistanut La Ligan mestaruuden, eroa kakkosena olevaan Barcelonaan on nyt 12 pistettä ja Realilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Viikolla pelattu Mestarien liigan semifinaali Manchester Cityä vastaan kruunasi Realin kauden. La Ligassa Realilla on alla viiden voiton putki. Sillä ei nyt ole merkitystä, enemmän on mielessä se, että minkälainen on joukkueen lataus.

Huiman UCL-semifinaalin jälkeen Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti ilmoitti, että hän tuo Madridin paikallismatsiin kentälle hyvin varamiehisen avauksen. Tällaista oltiin muutenkin jo ounasteltu, ei Ancelottin ilmoitus juurikaan vaikuttanut kertoimiin. Tässä tilanteessa Atletico Madrid on selvä suosikki. Se kerroin on hivenen kakkosen päällä, ja lukemat ovat olleet laskussa.

Atletico Madridilla on vielä paljon pelattavaa. Se on neljäntenä ja viitosena oleva Real Betis on kolmen pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneena. Atleticon pitää varmistaa paikka ensi kauden Mestarien liigaan. Viime kaudella tähän aikaan Atletico Madrid oli La Ligan sarjataulukossa ykkösenä kaksi pistettä Real Madridia ja Barcelonaa edellä. Kausi päättyi Atleticon mestaruuteen, joka oli sille tämän vuosituhannen toinen.

Viimeisistä kolmesta La Ligan ottelusta Atletico Madrid on voittanut vain yhden. Viimeksi se hävisi Athletic Bilbaolle 0-2.

Atletico voitti viimeksi kuusi vuotta sitten


Atletico Madrid ei ole La Ligassa voittanut Real Madridia aikoihin. Edellinen voitto on helmikuulta 2016, jolloin lopputulos oli 1-0, maalintekijä oli tuttu mies, Antoine Griezmann. Joulukuussa Real Madridin kotikentällä Real voitti 2-0, maalintekijöinä olivat Benzema ja Asensio.

Ancelottin kakkosketjussa voisivat pelata ainakin Camavinga, Marcelo ja jos Alaba ja Militao ovat pelikunnossa, niin sitten hekin. Vaihtomies Rodrygo oli Cityä vastaan suurin sankari, mutta saattaisihan hän nyt olla mukana avauksessa. Balekin varmasti voisi pelata, mutta selkäongelma taitaa estää tämän. Myös golfkausi on Madridissa nyt parhaimmillaan.

Atletico Madridin Joao Felix ja Thomas Lemar ovat ilmeisesti sivussa takareivivammojen vuoksi. Hermoso ja Reinildo ovat pelikiellossa. Kärkeen päävalmentaja Diego Simeone valitsee kolme seuraavista. Griezmann, Suarez, Correa, Cunha ja Carrasco.


Näiden kahden matsit ovat olleet vähämaalisia, ja uskotaan, että Madridn herruudesta pelataa tosissaan, vaikka Realilla ei olekaan mitään panosta. Vuoden 2015 jälkeen Madridin derby on pelattu La Ligassa 13 kertaa. Vain kahdesti on menty yli 2.5 maalin. Ja jos Benzemakin on sivussa, niin iso osa Realin taikaa on poissa pelistä. Nyt sitten lapulle alle 2.5 maalia, kerroin on noin 1.85.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.87

Bet365 - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.83

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.83

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.81

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.78

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan