La Liga: Celta Vigo - Real Betis

Su 2.10. | klo 17:15 | La Liga | CELTA VIGO - REAL BETIS

Kohde sulkeutuu: 02.10.2022 17:15


Juhliiko Real Betis vieraissa?


Celta Vigo isännöi La Ligassa Real Betisiä sunnuntai-iltapäivällä. Ennen maajoukketaukoa Betis jatkoi vakuuttavia otteitaan ja tälle kierrokselle Sevillan vihreävalkoiset lähtivät kolmossijalta, joka kirjoitushetkellä on vaihtunut neljänteen sijaan Athletic Club Bilbaon perjantain voiton myötä. Kertoimien valossa sunnuntaina ollaan vieraskentällä altavastaajana.Celta pelaa valmentajansa Eduardo Coudetin alaisuudessa viihdyttävää ja hyökkäysvoittoista jalkapalloa. Joukkue on kuitenkin kovin riippuvainen Iago Aspasin tehoista, joten aina hyökkäysvoittoisuus ei näy maalisarakkeella, jos joukkueen supertähti himmenee. Coudetin suojatit ovat tällä hetkellä alemmassa keskikastissa ja sinne joukkue myös esitystensä puolesta tällä hetkellä kuuluu.

Ainoastaan Franco Cervi ei ole Celtalta sunnuntaina kokoonpanossa. Argentiinalaislaituri katseli ennen maajoukkuetaukoa punakorttia, joten kentälle ei ole asiaa. Gonçalo Paciênciakin on kuntoutunut omista vaivoistaan, joten Coudet pääsee jälleen tekemään hyökkäyspositioiden osalta valintoja. Aspas luonnollisesti avaa aina kunnossa ollessaan. Cervin poissaolo on sikäli pulmallinen, että kyseessä on yksi liigan työteliäimmistä hyökkäyspään pelaajista. Nyt penkiltä on löydyttävä samanlaista hanakkuutta.


Vierasjoukkueella on ensi viikolla ottelu Eurooppa-liigassa AS Romaa vastaan, mutta akuuttia pistetarvetta ei sentään Euroopassa ole – Betis on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan ja on lohkokärjessä. Prioriteettina pidettäneen siis sunnuntain taistoa Balaídosilla. Betis on päästänyt kuluvalla kaudella vasta neljä liigamaalia, mikä on kova lukema, joskin myötätuulta on hieman ollut maalipaikkadatan valossa mukana.

Manuel Pellegrini joutuu tulemaan pitkään toimeen ilman Juanmi Jiméneziä, joka loukkaantui taannoin Helsingissä HJK-ottelussa. Víctor Camarasa ja avauksen oikea pakki Youssouf Sabaly täydentävät kokoonpanon sairasosastolla. Betisin eurokiireiden takia jonkinasteista rotaatiota Pellegrini voi harrastaa, mutta todennäköisemmin isommat rotaatiot nähdään vasta Eurooppa-liigan puolella. Sunnuntaina Borja Iglesias, Nabïl Fekir, Sergio Canales ja muut joukkueen avainpelaajat avaavat mitä luultavimmin.

Betisin kerroin kohollaVoimasuhteet ottelun alla ovat Celtan kotiedun huomioiden hyvinkin tasaiset. Isännillä on etu kertoimien mukaan, mutta lähemmäksi tasabookkiakin voisi kertoimia valutella. Näillä kertoimilla päästään siis asettamaan veto suoralle vierasvoitolle. Betis on Celtaa laadukkaampi ryhmä ja joukkueella on hyvät eväät etenkin Fekirin kuntoutumisen myötä napata pisteet vieraista.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Betis 1X2 @2.95

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.95

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.93

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.9

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.85

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo