La Liga: Mallorca - Celta Vigo

Pe 20.1. | klo 22:00 | La Liga | MALLORCA - CELTA VIGO

Kohde sulkeutuu: 20.01.2023 22:00


Mallorca saa perjantain La Liga-kamppailussa vieraita Galiciasta!


Carlos Carvalhalin alaisuudessa eloa otteisiinsa saanut Celta Vigo vierailee Mallorcan kotistadionilla Son Moixilla perjantaina La Liga-kierroksen avaavassa ottelussa. Celta on edelleen lähellä putoamisvyöhykettä, mutta peli on paikoitellen näyttänyt sen verran hyvältä, että keskikasti kutsuu piakkoin. Perjantain kotijoukkue on kymmenentenä ja sarjapaikan uusiminen näyttää todennäköiseltä.Javier Aguirren luotsaama Mallorca on nyt pelannut pari ottelua ilman tehtyä maalia, mikä ei sinänsä Aguirren pelisapluunan tietäen ole ihmeellistä. Mallorca on yksi La Ligan puolustusorientoituneimmista joukkueista eikä saarelaisten viiden miehen tiivistä puolustuslinjaa ole helppo sahata halki.

Lee Kang-in on pelikiellossa kotijoukkueelta, mistä on miinustettava hieman kotijoukkueen menestysmahdollisuuksista. Matija Nastasicin pitäisi olla pelikunnossa ja Íñigo Ruiz de Galarretan pelikunto on vielä hieman epävarma. Clément Grenier ottaa Ruiz de Galarretan paikan keskikentällä tarvittaessa. Mallorca sai tällä viikolla lainalle ruotsalais-bosnialaisen Dennis Hadzikadunicin topparin tontille, joka kuitenkin aloittaa lähtökohtaisesti penkiltä.


Celta on ollut viimeisissä La Liga-peleissään erinomainen, mutta niin Villarrealia kuin Sevillaakin vastaan jouduttiin tyytymään tasapeliin Balaídosilla. Maalipaikkadatan valossa Celta oli molemmissa peleissä selvästi parempi joukkue ja ottelut ovat olleet hyvin kontrollissa. Muutenkin maaliodottaman valossa isossa kuvassa galicialaiset voisivat olla sarjataulukon keskikastissa. Futis on kuitenkin maalintekopeli, joten Carvalhalin miehistön on keskityttävä olennaiseen.

Celtalla on jälleen koko miehistö terveenä. Denis Suárez on edelleen rekisteröimättä, mihin ei varmastikaan muutosta saada tänä keväänä, jos mies Celtaan jää. Carvalhalin avauskokoonpano alkaa olla enemmän tai vähemmän kiveenhakattu. Perjantaina Luca de la Torre tosin haastaa keskikentällä Franco Cerviä hieman avauksen paikasta.

Joko Celta tekee viimein tulosta?


Otetaan lapulle Celtaa tasapelivarmistuksella. Galicialaiset ovat paremmassa vireessä ja matka keskikastiin on viimeaikaisilla otteilla vain ajan kysymys. Kokoonpanotilanteista Celta saa myös etua, sillä Mallorcalla on luovalta osastolta 1-2 pelaajaa poissa. Jos Mallorca päästää ensimmäisen osuman, on Celta todella vahvoilla, kun Celta-hyökkäyksessä operoiville Iago Aspasille ja Jörgen Strand Larsenille syntyy tilaa Mallorcan nostaessa omaa pakkaansa.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Celta +0 @1.96

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.91

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.9

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.9

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.89

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo