La Liga: Atletico Madrid - Celta Vigo

La Liga | Atletico Madrid - Celta Vigo | 22:00 | 10.09.2022
Kohde sulkeutuu: 10.09.2022 22:00
Atleticon peli ei aivan siinä jamassa ole ollut, hyvistä tuloksista huolimatta, etteikö Celta pystyisi lauantaina tämän perässä roikkumaan. Atleticolla siintää jo ensi viikolla seuraava ottelu Mestarien Liigassa, joten hyvinkin voi Celta onnistua tätä haavoittamaan.
Onko Atletico sama vanha itsensä?


Atletico Madrid löytyy neljän sarjakierroksen jälkeen sijalta seitsemän, kun neljästä ottelusta plakkariin on kertynyt seitsemän pinnaa maalierolla 5-3. Villarrealille kärsittiin toisella kierroksella kotitappio lukemin 0-2, mutta sen jälkeen kaatui vieraissa Valencia 1-0, ja viime kierroksella Real Sociedadin kanssa jaettiin pisteet maalein 1-1. Avauskierroksella puolestaan Getafea pöllytettiin 3-0, niin ikään vieraissa. Mestarien Liigan lohkovaihe käynnistyi Ticon osalta keskiviikkona, kun Porto saapui vieraaksi Wanda Metropolitanolle. Atletico kaivoi ottelusta lopulta 2-1 voiton, mutta helpolla voitto ei irronnut. Ottelun kaikki maalit nähtiin lisäajalla, ja Antoine Griezmannin iskemä 2-1 voittomaali syntyi aivan peliajan lopulla. Maalipaikkojen valossa voitto oli Atleticolle erittäin onnistunut tulos, sillä Porto laittoi madridilaiset todella ahtaalle, eikä muukaan lopputulos olisi iso vääryys ollut.Atletico on käynnistänyt kautensa tulosten valossa, jos ei täydellisesti, niin varsin mukiinmenevästi, lukuun ottamatta kotitappiota Villarrealille. Hyökkäyspäässä on toistaiseksi vastuunkantajia löytynyt kolme sarjamalia iskeneen Alvaro Moratan, sekä kolmesti UCL mukaan lukien osuneen Griezmannin myötä. Jälkimmäisen kohdalla on vielä otettava huomioon varsin pieni peliaika, sillä Griezmann ei ole La Ligan puolella saanut peliaikaa, kuin karvan päälle 90 minuuttia. Joao Felix on puolestaan kolme kaappia tarjoillut, joten portugalilaisenkaan panosta hyökkäyspeliin ei voida väheksyä. Joka tapauksessa Atleticon peli on myös kysymysmerkkejä herättänyt. Puolustuspeli ei, kohtalaisista tuloksista huolimatta, ole missään nimessä ollut sellaisella tasolla, johon Ticon kohdalla ollaan totuttu. Omissa ei toki liikaa ole kolissut, mutta paljon on maalipaikkoja vastustajille annettu, eikä tämä ole likimainkaan tyypillistä Atleticoa.

Atleticolta sivussa ovat toppari Stefan Savic, laitapakki Sergio Reguílon sekä hyökkääjä Matheus Cunha.

Celtaa johtaa tuttu mies


Galicialaisten kausi starttasi kehnonlaisesti, kun avauskierroksen ottelusta tuloksena oli kotikentällä 2-2 tasapeli Espanyolia vastaan, voiton karattua käsistä aivan ottelun lopussa. Toisella kierroksella hallitseva mestari Real Madrid teki Celtasta selvää jälkeä maalein 4-1. Kahdella edelliskierroksella on Celta päässyt jo voittojen makuun. Ensin kaatui sarjanousija Girona vieraskentällä niukasti 1-0 tasaväkisen puurtamisen jälkeen, ja viime perjantaina nuiji Celta kotonaan Cadizin 3-0, todella tehokkaan toisen puoliajan vajaan 20-minuuttisen johdosta. Celta majailee La Ligassa seitsemällä pisteellään, tasapisteissä Atleticon kanssa aivan tämän vanavedessä kahdeksantena.

Mitään ihmeellisyyksiä ei Celta ole vielä esittänyt, eikä tuota toisaalta kovin paljoa odotetukkaan tämän kauden osalta, sillä joukkue kuitenkin heikentyi materiaaliltaan viime kauteen verrattuna. Celtan tiedettiinkin olevan yhä enemmän seuraikoni Iago Aspasin varassa, ja tuon on alkukausi näyttänytkin. Aspas on iskenyt Celta seitsemästä maalista viisi vastustajien verkkoon. Kyllä Aspas Celtaa pystyy kannattelemaan, mutta karu fakta on se, että myös muilta pelaajilta tarvitaan taustatukea ja vastuunkantoa pitkässä juoksussa.

Vieraiden kokoonpanostoa ovat ulkona keskikentältä Denis Suarez sekä Espanyol-ottelussa verkkoja heiluttanut Goncalo Paciencia.


Atleticon perustaso Celtaa edellä, mutta riittääkö se?


Ateltico on reiluhkosti Celtaa edellä perustasoltaan, mutta aivan vakuuttavaa peli ei ole madridilaisilla ollut. Lisäksi vaa'assa painaa hienoisesti Atleticon ensi viikon ottelu Leverkusenia vastaan Mestarien Liigan lohkovaiheen toisella kierroksella. Toki Atleticolta löytyy materiaalia sen verran, että pelaajia pystytään kierrättämään, mikä on etuna selvästi kapeammalla materiaalilla operoivaa Celtaa vastaan. En saa kuitenkaan Atleticosta kertoimiensa mukaista suosikkia, ja parhaan peli-ideat löytyvät Celtan puolelta sekä vähämaalisuudesta. Otetaan vihjeeseen Celtaa aasialaisella +1 tasoituksella, jolloin Atleticon maalin voitolla panos palautuu. Tasapelillä tai Celtan voitolla veto voittaa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Celta Vigo AH +1 @1.74

Huti
TonyBet - Lue arvostelu

1.74

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.71

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.7

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.7

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan