La Liga: Atletico Madrid - Valladolid

La 21.01 | klo 19.30 | La Liga | ATLETICO MADRID - VALLADOLID

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 19:30


Tico tiukassa paikassa!


Atletico tulee otteluun sarjan neljänneltä sijalta, 17 ottelua on tuottanut isännille 28 pistettä ja piste-ero La Ligaa johtavaan Barcelonaan on jo 13 pistettä. Atletico onkin tiukassa taistelussa europaikoista, takana tulevat Villarreal ja Betis ovat takana vain maalieron turvin, joten jokainen piste on isännille äärimmäisen tärkeä. Atleticon fanit ovatkin jo alkaneet tuumailemaan että josko Tico-luotsi Diego Simeonen aika olisi ohi.

Atleticon formi otteluun tultaessa ei todellakaan ole paras mahdollinen, viidestä viimeisimmästä sarjamatsista pisteitä on kertynyt viisi. Edellisellä kierroksella Atletico jäi tasapeliin Almerian vieraana numeroin 1-1. Ottelu oli kaikinpuolin tasainen, eikä pistejako todellakaan ollut vääryys, paremmalla viimeistelyllä Almeria olisi voinut jopa ottelun voittaa. Atleticon maalista ottelussa vastasi Angel Correa. Tico pelasi viikolla myös Espajan Copa Del Reyssä, josta se nappasi itselleen jatkopaikan kaatamalla vieraissa Levanten numeroin 0-2. Tässä ottelussa Ticon tehomiehenä hääräsi keskikenttämies Marcos Llorente, joka merkkautti matsissa itselleen maalin ja maalisyötön.Valladolid tarvitsee pisteitä!


Myös Valladolidin tilanne alkaa olla tukala, joukkue on sarjassa sijalla 17 ja piste-eroa putoamisviivan huonommalle puolelle on vain yksi piste. Tilanteesta tukalan tekee se, että lähimmät uhkaajat napsivat pisteitä selvästi paremmalla tahdilla mitä Valladolid. Valladolid on nimittäin hävinnyt nyt neljä perättäistä sarjamatsiaan ja kylmä hiki alkaa valua joukkueen fanien otsille. Varsinkin maalinteko on tuottanut tuskaa, sillä neljässä viimeisimmässä matsissa vieraat ovat jääneet ilman tehtyjä maaleja, tähän on tultava muutos, muuten joukkue pelaa ensi kaudella La Liga 2:ssa.

Edellisellä sarjakierroksella Valladolid taipui kotonaan Vallecanolle numeroin 0-1. Vallecano oli ottelussa selvästi vahvempi ja numerot imartelevat Valladolidia, joukkue sai ottelussa vain kaksi laukausta kohti maalia, kun Vallecano niitä merkkautti peräti kuusi. Valladolid taisteli maalittomassa tilanteessa pitkään, mutta lopulta reilun tunnin pelaamisen jälkeen Vallecanon keskikenttämies Isi Palazon laittoi pallon verkkoon ja tästä Valladolid ei enää elpynyt.
Maalit tiukassa?


Tästä ottelusta lähdemme hakemaan rahastusta vähämaalisella taistolla. Atletico Madrid on tullut tunnetuksi Diego Simeonen aikana nihkeästä ja vähämaalisesta jalkapallosta, eikä tämäkään kausi ole ollut poikkeus. Atleticon viidestä viimeisimmästä sarjamatsista jokaisessa on jääty alle 2.5:n tehdyn maalin, tähän kun lisätään Valladolidin maalinteon tuska, niin underista tarjottava 1.9:n pintaan oleva kerroin lähtee lapulle mukisematta!

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Ottelussa alle 2.5 maalia. @1.91

Huti
888sport - Lue arvostelu

1.91

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.88

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys