La Liga: Getafe - Betis

La Liga | Getafe - Betis | 22:00 | 02.05.2022
Kohde sulkeutuu: 02.05.2022 22:00
Getafe & Betis päättävät La Ligan kierroksen numero 34 maanantai-illan ottelussa Coliseum Alfonso Perezillä. Betis on ollut tällä kaudella Getafea selvähkösti edellä, ja motivoitunut sekä Copa del Rey-voiton myötä myöskin vapautunut vierailija on tässä ottelussa ennakkosuosikki, ja kelpaa kertoimiensa kanssa lapulle.
Getafe selviämässä kuivin jaloin


Katastrofaalisen heikon alkukauden pelannut Getafe on kuin onkin selviämässä tästä kaudesta kuivin jaloin. Puhtaita papereita tälle Madridin lähiöjoukkueelle ei missään nimessä voida antaa, mutta on tekeminen lokakuun alussa seuran peräsimeen astuneen Quique Sanchez Floresin johdolla ollut kuitenkin riittävän hyvää, että paikka korkeimmalla sarjaportaalla on ainakin vielä toistaiseksi omissa näpeissä. Pesäeroa tällä hetkellä Getafella on 18:ntena olevaan, ottelun enemmän pelanneeseen Granadaan neljä pinnaa.

Viime kierroksella Getafe palasi voittojen makuun Villarrealille (1-2) sekä Real Madridille (0-2) kärsittyjen tappioiden jälkeen, kun Celta Vigon vieraana irtosi kolme pinnaa Borja Mayoralin osumilla, ja pelitapahtumiinkin nähden voitto oli ihan ansaittu. Vaikka montaakaan maalipaikkaa ei Getafe saanut aikaiseksi, loi tämä vaarallisempia tekopaikkoja Celtaan verrattuna. Ei Getafe ole missään nimessä noussut framille, kun puhutaan hyökkäyspelin laadusta, sillä isossa kuvassa melko köykäistä on joukkueen pelaaminen ylöspäin ollut. Tosin tälläkin saralla ollaan aivan alkukauteen peilaten menty kuitenkin eteenpäin. Puolustuspelaaminen Getafella on koko sarjan mittapuulla vähintään keskiluokkaa, joten sitä tietynlaista Getafea ollaan edelleen nähty.

Kotijoukkueelta kokoonpanosta sivussa ovat todennäköisesti keskikentältä Nemanja Maksimovic, laitapakki Jonathan Silva sekä koko kauden sivussa ollut Jaime Mata.

Riittääkö Betiksellä vielä nälkää?


La Ligassa viidentenä oleva Betis taistelee viimeisten kierrosten aikana pääsystä neljän joukkoon ja sitä myöten ensi kauden UCL-paikoista. Runsaan viikon takaisella Copa del Reyn pystin voitollaan Los Verdiblancos lunasti paikan jo Eurooppa-liigaan, joten kysymys kuuluukin, riittääkö joukkueen nälkä vielä enempään? Koko kautta kun tarkastellaan, niin Betiksen sesongista voidaan hyvinkin puhua onnistuneena saavutuksena.

Viime sarjakierroksella Betiksen viiden tappiottoman ottelun putki päättyi kotikentällä Elchen haettua 1-0 vierasvoitto Sevillan maaperältä. Ottelua Betis vähintäänkin hienokseltaan hallitsi, mutta Elche käytti käytännössä ainoan kunnollisen maalipaikkansa hyväkseen ottelun 81.peliminuutilla, ja Betiksen oma ruuti oli märkää. Tuossa kohtaa tosin Betiksenkin leirissä oli varmasti ajatukset jo osittain Cupin finaalissa, joten liikaa painoarvoa ei kannata antaa tuolle tulokselle. Nyt kun sillä on jo vähintään tuo Eurooppa-liigan paikka plakkarissa, voi Betis esiintyä hyvinkin vapautuneesti ilman suurempia lisäpaineita. Toisaalta motivaatioita voi hyvinkin ruokkia se tosiseikka, että sillä on vielä täysin realistiset mahdollisuudet selvitä La Ligassa top-kolmen joukkoon.

Betikseltä ottelun misaaavat puolustuksesta Marc Bartra & Martin Montoya, keskikentältä Victor Camarasa sekä pelikiellossa oleva Paul Akouokou.


Betikseen luotetaan


Betis lähtee otteluun ainakin omissa papereissani suosikkina, sillä perustaso on kuitenkin sevillalaisilla ollut Getafeen verrattuna ajoittain selvästikin parempaa, minkä lisäksi annan hieman painoarvoa tämän motivaatiotilanteesta, kuitenkin kun panoksena on vielä paikka Mestarien Liigassa. Getafellakin tosin pitäisi motivaatiota vielä löytyä, mutta se ei ainakaan tällä hetkellä niin suuressa vaarassa ole. Betikseen luotetaankin vihjeessä, ja otetaan vieraita lapulle sillä varmistuksella, että tasapelillä panos saadaan takaisin pelitilille.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Betis AH+0/DNB @1.83

William Hill - Lue arvostelu

1.83

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.82

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan