La Liga: Granada - Athletic Bilbao

La Liga | Granada - Athletic Bilbao | 21:00 | 10.5.2022
Kohde sulkeutuu: 10.05.2022 21:00

Selviääkö Granada sittenkin jälleen kerran?


Ensi kauden sarjapaikasta tiukkaa taistelua käyvä Granada katkaisi viikonloppuna viiden perättäisen voitottoman ottelun putken, kun se haki Mallorcalta murskaavan 6-2 vierasvoiton. Pelitapahtumiin nähden Granada oli todella tehokas viimeistelyssä, vaikka joltain osin voittonsa ansaitsikin, ja tätä myöten nappasi elintärkeät kolme pistettä ohittaen samalla saarelaiset sarjataulukossa. Granada nousi voitollaan juuri putoamisviivan yläpuolelle.

Mikäli Granada jälleen kerran selviää kuiville kauden lopussa, voidaan tätä pitää pienenä ihmeenä, sillä koko kauden otannalla on Nazaríes kuitenkin ollut pelillisesti koko La Ligan heikoin joukkue. Andalusialaiset ovat viime kauden tapaan hieman ylisuorittaneet niin hyökkäys, kuin myös puolustuspäässä, joten onnikin on taas ollut tarvittaessa Granadan puolella. Helpolla ensi kauden sarjapaikka ei kuitenkaan pitäisi tulla, sillä Bilbaolla riittää vielä panosta europaikkataistelussa, minkä lisäksi seuraavalla kierroksella kohdattava Betis pelaa niin ikään vielä paikoista eurokentille. Viimeisellä kierroksella vastaan asettuu Espanyol.

Granadalta sivussa lienevät ainakin puolustuksesta Carlos Neva & Raul Torrente sekä laituri Ruben Rochina.

Baskit kovat piipussa Granadan vierailulle


Bilbaon voidaan odottaa matkaavan Granadan vieraaksi kovat piipussa, varsinkin mikäli on uskominen päävalmentaja Marcelinoa. Eipä tuo kummempia perusteluita muutenkaan kaipaa, sillä baskit taistelevat vielä Eurooppa-liigan paikoista, jonne on matkaa neljä pistettä. Konferenssiliigaan oikeuttavaa seitsemättä sijaa hallussaan pitävä Villarreal, on puolestaan Bilbaota ainoastaan pinnan verran edellä. Andalusiaan Leijonat lähtevät kolmen tappiottoman ottelun putkessa, eikä edellisestä kuudesta kamppailustaan ole Bilbao hävinnyt kuin yhden, joten vire on ollut kaikin puolin kohdallaan. Viikonloppuna oli Valenciaa vastaan enemmänkin otettavissa San Mamésilla, mutta Valencia kesti Bilbaon painostuksen, ja onnistui kaapimaan 0-0 tasapelin Baskimaan vierailultaan. Tuota ennen oli Bilbao kaatanut Atletico Madridin (2-0) sekä Cadizin (3-2).

Bilbao on kaikin puolin pelannut hyvän kauden, ja mikäli onnistumisprosentti olisi ajoittain ollut kovempaa, voisi Baskiseura taistella korkeammistakin sijoituksista. Pelillisesti Bilbao on ollut jopa sarjan viiden parhaan joukossa, mutta viimeistelytehokkuus on ontunut turhankin paljon paikoitellen. Peruspeli on Marcelinon joukoilla kuitenkin hyvin hallussa, kun otetaan huomioon, kuinka laadukkaasti joukkue puolustaa.

Bilbaon riveistä ottelun missaavat loukkaantumisten takia topparit Yeray Alvarez & Unai Nunez sekä laitapakki Oscar de Marcos.


Overeissa pientää ilmaa


Bilbao lähtee omissa papereissani selvähkönä ennakkosuosikkina tähän otteluun, mutta onhan tuo Granada kieltämättä melko kinkkinen tapaus ollut näissä tiukoissa paikoissa, joten ei välttämättä maistuvin kohde ole tässä kohtaa vieraiden pelaaminen, vaikka kertoimiensa puolesta peleihin kelpaakin. Overeiden kertoimista löydän valueta. Granada on todella epätasapainoinen joukkue, mutta viimeistelytaitoa sieltäkin löytyy, mikäli paikkoja vain siunaantuu. Bilbao lähtenee otteluun erittäin aktiviisena, sillä kirittävää sarjataulukossa riittää vielä, joten peruuttelua tuskin tullaan näkemään Andalusian tiistai-illassa, vaikka Granadalla periaatteessa saattaisikin jopa tasapeli tästä riittää.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Yli 2,5 maalia @2.02

Huti
Bet365 - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan