La Liga: Osasuna - Valencia

PE 7.10 | klo 22:00 | La Liga | OSASUNA - VALENCIA

Kohde sulkeutuu: 07.10.2022 22:00Osasuna janoaa takaisin voittokantaan


La Ligassa seitsemäntenä seitsemän pelatun ottelun jälkeen oleva Osasuna janoaa takaisin voittokantaan kahden voitottoman ottelun jälkeen. Maaottelutaukoa edeltävällä kierroksella Getafe haki kolme sarjapistettä Estadio el Sadarilta, tämän nollattua Osasuna maalein 2-0. Viime kierroksella Osasuna joutui kovaan kyytiin, kun vastassa oli hallitseva mestari Real Madrid. Koville Osasuna kamppailussa joutuikin, mutta lopputulokseen voidaan Pamplonassa varmasti olla tyytyväisiä, sillä Madridista mukaan tarttui yksi piste 1-1 tuloksen myötä. Kohtalaisen hyvin sai Osasuna pidettyä Los Blancosin kurissa, mutta loppujen lopuksi Real olisi kieltämättä ottelusta voiton ansainnut. Loukkaantumisesta toipunut Karim Benzema kuitenkin meni ja tuhri pilkkunsa 78.minuutilla, ja vielä lisäajalla oli Benzemalla paikka ratkaista voitto Realille, mutta ruuti oli märkää.

Osasuna sai Madridista varmasti maksimituloksen mukaan, vaikka pelillisesti oltiinkin lopulta ainakin lievästi alakynnessä. Koko kauden otannalla kuitenkin on Osasuna ollut jopa hieman epäonninen, joten ihan ansaittuakin onnea koki Jagoba Arrasaten miehistö Realia vastaan, ja kaiken kaikkiaan hyvällä tasolla on Osasunan pelaaminen ollut. Kolme sarjamaalia viimeistellyt Chimy Avila on pelikieltonsa kärsinyt, ja on jälleen perjantaina mukana. Sen sijaan Realia vastaan punaista katsellut, avauksen toppari David Garcia on pelikiellossa.Valenciassa vakaammat ajat


Viime kaudet syvissä vesissä uinut Valencia tuntuu ainakin alkukauden perusteella olevan vakaammalla pohjalla, kuin pitkään aikaan. Valencian sarjasijoitus La Ligassa on yhdeksäs, ja piste-eroa Osasunaan on kolme pistettä. Parista "epäonnisesta" lopputuloksesta on Gennaro Gattuson ryhmä alkukaudesta kärsinyt, mutta isoa kuvaa katsottaessa, on homma hyvillä raiteiöla. Ennen maajoukkuepelejä Valencia kyykytti kotonaan Celta Vigoa 3-0, jota tosin edesauttoi Celtan miesvajaukselle joutuminen tunnin pelin jälkeen. Viime kierroksella Valencia tasasi Espanyolin vieraana pisteet maalein 2-2. Maalipaikkojen valossa hieman enempäänkin olisi ehkä ollut aihetta, mutta toisaalta tuo pistekin varmistui vasta lisäajalla, Eray Comertin maalilla.Jos Valencian pelistä jotain johtopäätöksiä on alkukaudesta voinut tehdä, niin ensimmäisenä esiin noussee joukkueen parantunut puolustuspeli. Gattuso on selkeästi tuonut joukkueen pelaamiseen ryhtiliikettä, jota seurassa onkin kaipailtu jo pidemmän tovin. Hyökkäyspelikin on ihan tehokkaalla tasolla ollut Gattuson suojateilla, mutta ehkäpä rosteri vielä sellaista selvää tuloksentekijää huutaa, sillä maalinteko on jakaantunut todella tasaisesti, mikä ei sekään tietenkään huono asia ole.


Osasuna hyökkää kotikentällään


Osasuna tulee varmasti tulemaan kotikentällään kovaa Valencian päälle kahden voitottoman ottelun jälkeen, ja uskon, että tämä tulee tekemään ottelulle viihdearvon puolesta hyvää. Osasunan kotipelit ovat muutenkin alkukaudesta olleet pelitapahtumiltaan varsin rikkaita. Valencian hyökkäyspelaaminen on ollut viime kierroksilla hyvää ja tehokasta, joten tämäkin tulee ainakin ennakkoon lupailemaan positiivisia odotusarvoja viihdyttävyyden puolesta. 1X2-puolelta löydän pientä valueta Osasunan kertoimista, mutta paras peli-idea löytynee overeista, josta lapulle valikoituu maltillinen yli 2 maalia.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Yli 2 maalia @1.67

Osuma
Posido - Lue arvostelu

1.67

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.67

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.66

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.64

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.64

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan