La Liga: Rayo Vallecano - Celta Vigo

To 10.11 | klo 20:00 | La Liga | RAYO VALLECANO - CELTA VIGO

Kohde sulkeutuu: 10.11.2022 20:00Rayo iskussa


Rayo on ollut hyvässä iskussa viime aikoina, ja etenkin saavutetut tulokset ovat olleet erittäin maukkaita. Maanantaina Los Franjirrojos järkytti Madridin paikallisottelussa mestaruuskamppailussa toiseksi jäänyttä Real Madridia, kun se otti kotonaan 3-2 voiton, noustuaan 1-2 tilanteesta maalin voittoon. Pelillisestikään ei Rayo jäänyt pahasti alakynteen, joten hyvä esitys nähtiin kotijoukkueelta. Rayo on nyt pisteitä napannut viidestä ottelusta peräjälkeen, ja voitot se on kolmesta edellisestä ottelusta kairannut, kun Los Blancosin lisäksi kaatuivat Sevilla (1-0) & Cadiz (5-1).

Rayo taistelee tällä hetkellä vielä jopa eurosijoituksista, sillä eroa neljäntenä olevaan Athletic Bilbaoon on vain kolme pistettä. Hieman on toki ollut Rayolla ylisuorittamisen makua, eikä sarjasijoitus välttämättä koko totuutta joukkueen pelin tasosta kerro, mutta eivät esitykset tässä hiljattain sarjan ykköskorin joukkueita vastaan huonosti menneet millään mittarilla, joten ainakin itseluottamuksen taso on varmasti korkealla. Kokoonpanotilannekin Rayolla on hyvä. Raul de Tomas on vielä tämän vuoden loppuun asti pois peleistä, mutta merkittäviä poissaoloja loukkaantumisten vuoksi ei ole. Maanantaina punaisen kortin saanut valmentaja Andoni Iraola on toimitsijakiellossa Rayon kahdesta seuraavasta ottelusta.

Celtalla ei kulje


Celta ei liian suurin odotuksin tähän kauteen lähtenyt, mutta tulos on ollut varmasti odotettuakin vaisumpaa. Sijoitus La Ligassa galicialaisilla on vasta 18:s, ja voitottomia otteluita on kasaantunut niskaan jo kuusi peräjälkeen, joista Celta on viisi hävinnyt. Lauantaina Celta hävisi kotonaan uuden valmentajansa Carlos Carvalhalin alaisuudessa ensimmäisen ottelun Osasunalle lukemin 1-2, ja tästä ottelusta olisi enemmänkin ollut otettavissa, mutta Osasuna käytti paikkansa todella tehokkaasti, kun taas Celta ei tässä onnistunut. Parista muustakin kamppailusta jäi pelitilanteiden valossa jossiteltavaa, mutta vire on joka tapauksessa heikko.

Carvalhal oli muokannut Osasuna-otteluun Celtan ryhmitelmän muotoon 4-4-2, Eduardo Coudet´n suurimmaksi osaksi käyttämän 4-1-3-2 muodostelman sijaan. Maalipaikkoja pystyttiinkin periaatteessa hallitsemaan, mutta ei Celta liikaa vaarallisia tontteja saanut luotua. Suurin ongelmahan vigolaisilla on ollut tällä kaudella se, että aivan liikaa soi omissa, ja kassari Agustín Marchesínilla on ollut kieltämättä isoja vaikeuksia tolppien välissä, sillä tämä on selkänsä taakse päästänyt yksinkertaistettuna lähes 10 maalia liikaa. Hyökkäyspelaaminenkin vaatisi selvästi enemmän monipuolisuutta, sillä turhan paljon on Celta Iago Aspasin varassa, eikä yksi mies vain voi kantaa koko tulosvastuuta. Celtan riveistä uupuvat tärkeä laitapakki Hugo Mallo, keskikentän Augusto Solari sekä hajanaisia minuutteja pelannut Luca De La Torre.


Rayon kotivoitto maistuu lapulle


Celta on pelannut isossa kuvassa aavistuksen verran tuloksiaan paremmin, mutta selviä ongelmia sillä on pelissään, ja vaikka parin päivän "lepoetuakin" vieraille on tarjolla, on Rayo kotonaan tähän otteluun selvähkön oloinen ennakkosuosikki. Viime kierroksilla otetut maukkaat päänahat nostavat itseluottamusta, mitä taas vastapuolelta tuskin liikaa löytyy. Rayo voittaa kertoimia useammin nykyisillä voimasuhteilla kotonaan Celtan, joten kotivoitto ruksitaan lapulle. Tämän lisäksi overit on myös hyvä haku tähän kamppailuun.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

1X2 Rayo Vallecano @2.35

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.35

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.33

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.26

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.25

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.25

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan