La Liga: Sevilla - Real Sociedad

Ke 9.11 | klo 20:00 | La Liga | SEVILLA - REAL SOCIEDAD

Kohde sulkeutuu: 09.11.2022 20:00Sevilla hakee vielä nousua


La Ligaa tahkotaan vielä yksi kierros ennen MM-kisataukoa. Syyskauden kriisijoukkue Sevilla nosti itsensä ylös putoajien joukosta viikonloppuna, ja on nyt tasapisteissä takana olevien Celta Vigon & Cadizin kanssa, kaikilla on kasassa 11 sarjapistettä. Sevilla kohtasi sunnuntaina Benito Villamarínilla kuumassa El Gran derbissä Betiksen, jossa paremmasta ei tällä kertaa selvää saatu, vaan pisteet jaettiin lopulta tuloksella 1-1. Sevilla antoi voiton avaimia Betiksen käsiin avausjaksolla, kun Gonzalo Montiel nappasi punaisen kortin itselleen, ja hetkeä myöhemmin Betis sai maalin Jeses Navasin avustuksella. Voimasuhteet kääntyivät kuitenkin toiseen suuntaan, kun Nabil Fekir & Borja Iglesias ottivat vuorostaan punaiset, ja lopulta toisen jakson loppuvaiheilla Sevillan paineistus tuotti tulosta tasoituksen muodossa.Sevilla on pelannut neljä voitotonta ottelua La Ligassa peräjälkeen, eikä todellisuudessa sen peli vieläkään näytä valmiilta, ei sinne päinkään, vaikka muutamissa otteluissa otteita paremmasta ollaankin saatu. Kehitystä on toki alkukaudesta tapahtunut, mutta ei edelleenkään kokonaiskuvassa homma toimi niin kuin pitäisi. Pitää myös huomioida, että vaikka pinnoja onkin hieman parempaan tahtiin raavittu, on onneakin Sevillalla mukana ollut muutamissa peleissä, ja oikealla paikalla sarjataulukossakin se yhä on. Laitapakki Montiel on pelikieltonsa takia sivussa keskiviikkona, lisäksi pelin missaavat varmuudella Marcao sekä Jesus Corona. Muutaman pelaajan kohdalla on pelaaminen vielä kysymysmerkin alla, kuten Papu Gomezin & Marcos Acunan.

Sociedad kaipaa lisää tehoja


Baskiseura Real Sociedad on vielä kohtuullisissa asemissa ennen MM-kisoja, ja europaikoista taistellaan tasaisessa rintamassa yhdessä Atleticon, Betiksen & Osasunan kanssa, eikä takana olevat Bilbao & Vallecanokaan kaukana ole. Syys-lokakuussa La Real viritteli kaikki kilpailut mukaan lukien kahdeksan ottelun mittaisen voittoputken, mutta tuon jälkeen on ollut nihkeämpää. La Ligassa on Sociedad pelannut kolme peliä ilman voittoa, mutta orastava tappioputki saatiin sentään sunnuntaina kotona poikki, kun Valencian kanssa tasattiin pinnat maalein 1-1. Siitäkin huolimatta, että Aritz Elustondo katseli punaista vain reilun vartin pelin jälkeen, oli lopulta lähempänä voittoa Sociedad, sillä se kykeni Valencian selvästä pallonhallinnasta huolimatta luomaan vaarallisemmat paikat. Tasapeliä ennen oli Sociedad jäänyt maaleitta Betistä (0-2) ja Valladolidia (0-1) vastaan.

Huonosti ei ole Sociedad pelannut, vaikka tulokset ovat heikkoja olleetkin. Parempiakin tuloksia olisi baskeilla ollut otettavissa, mutta tehottomuus on taas nostanut päätään. Koko kaudenkin otannalla luotuihin maaliodottamiin nähden ollaan tehojen puolesta pakkasella, mutta potentiaalia on siis olemassa parempaan. Sociedadin riveistä pelikieltoa kärsi siis Elustondo. Loukkaantumisten vuoksi kokoonpanon ulkopuolelle jäävät Martin Merquelanz, Umar Sadiq, Mikel Oyarzabal sekä Mohamed Ali-Cho.


La Realin perustaso korkeampaa luokkaa


Sevilla lähtee otteluun niukkana suosikkina, mutta kertoimet voisivat hyvinkin olla toisin päin. Sociedadin perustaso on kuitenkin tällä kaudella ollut parempaa luokkaa, kuin Sevillalla, eikä andalusialaisten puolustuspeli etenkään ole vieläkään vakuuttanut. Baskeilla on ollut tehottomuutta vaivanaan, mutta peruspilarit ovat kunnossa, joten tulosta voidaan odottaa syntyvän. Sociedadin kautta lähestytään tätä ottelua, ja vieraita otetaan vihjeeseen tasurivarmistuksen kanssa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Real Sociedad AH +0 @2.04

Osuma
TonyBet - Lue arvostelu

2.04

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.00

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan