La Liga: Valencia - Betis

La Liga | Valencia - Betis | 20:00 | 10.5.2022
Kohde sulkeutuu: 10.05.2022 20:00
Sekä Valencialla, että Betiksellä on ollut viime aikoina nihkeämpää menoa, mutta tästä kaksikosta Betiksen pitäisi löytää nopeammin parempaa peli-ilmettä, sillä panosta sevillalaisseuralla vielä riittää. Betis on perustasoltaan Valenciaa edellä, ja vieraiden kelkkaan tässä matsissa hypätään.
Valencia ollut nihkeänä


Sarjan keskivaiheille jämähtävä Valencia on viime aikoina syyllistynyt melko nihkeisiin esityksiin kentällä. Voitottomien otteluiden putki on Valencialla jo seitsemän ottelun mittainen, joista tämä on kolme hävinnyt, mukaan lukien huhtikuussa pelattu Copa del Reyn finaali Betistä vastaan. Kritiikkiäkin on seura saanut osakseen, josta Valencia jo oman lausuntonsa antoikin. Peliesityksetkään eivät ole sitä luokkaa olleet, jotta Valencialla olisi oikeutta ollut paremiin tuloksiin. Varsinkin kolme edellistä ottelua ovat olleet erittäin nihkeitä ja tahmeita pelejä, vaikka Levantea & Athletic Bilbaota vastaan Valencia onnistuikin tasuripisteet raapimaan.

Kauden alkupuoliskolla Valencia pelasi vielä etenkin viime kauteen peilaten paljon paremmin, ja pelissä näkyi selvästi Jose Bordalasin kädenjälkeä. Joukkue ei kuitenkaan ole kyennyt kauden edetessä tuota tasoa ylläpitämään, ja ajoittain on puolustuspeli repeillyt, kuten viime kaudella niin monta kertaa nähtiin.

Kotijoukkueen kokoonpanosta sivussa on pelikiellossa oleva vasenlaitapuolustaja Jose Gaya, mutta terveyhuolia ei Valencialla ole tällä hetkellä.

Neljän joukko karkaamassa Betikseltä


Betis on kauden loppua kohden menettämässä näköpiiristään neljän parhaan joukon ja samalla ensi kauden Mestarien Liiga-paikat. Voitottomia otteluita sevillalaisryhmällä on perätysten takana neljä, joista tappioita on kaksi. Samaan aikaan edellä olevat Sevilla & Atletico Madrid ovat onnistuneet ottamaan tarvittavia pisteitä, ja eroa Atleticoon on ennen kolmea päätöskierrosta kuusi pistettä. Valencian jälkeen Betis kohtaa vielä Granadan & Real Madridin. Lauantaina Betis oli kotonaan lähellä tasapeliä Barcelonaa vastaan, mutta vieraiden Jordi Alba ratkaisi katalaaneille voiton lisäajan osumallaan tiukaten lukemat 1-2:een.

Jos on Valencia ollut kentällä viime aikoina nihkeänä, niin hieman samaa voidaan myös Betiksen kohdalla todeta. Missään nimessä ei Manuel Pellgerini ole joukkojaan saanut siihen iskuun, mitä Betikseltä ollaan parhaimmillaan tällä kaudella nähty. Toisaalta Betiksen kauden alkupuoliskon tulokset eivät aina ihan peliesityksiä vastanneet, ja hieman oli ylisuorittamista Betiksellä tässä suhteessa, joten on myös ihan luonnollista, että sama tahti ei koko kautta jatku.

Betikseltä tiistain ottelun missaavat maalivahti Claudio Bravo, Victor Camarasa, sekä oikean laitapakin tontilla pelaavat Hector Bellerin & Martin Montoya.


Betis Valenciaa edellä


Tämän ottelun tulee todennäköisimmin viemään se joukkue, kumpi pystyy nostamaan omaa tasoaan edellisiin otteluihin verraten. Valencialla ei panosta enää ole, ja kun Betis puolestaan kamppailee vielä suhteellisen isoista asioista, on oletettavaa tasonnostoa odottaa vieraiden suunnalta. Betis on kauttaaltaan ollut Valenciaa edellä perustasoltaan, ja kun tähän ynnätään motivaatiotilanne, kelpaa vierailija nykykertoimillaan lapulle. Kassan kasvun kannalta paras veto on Betiksen suora voitto, joten napataan tuo kupongille.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2 Betis @2.2

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

2.2

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.14

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan