La Liga: Villarreal - Girona

Su 22.1 | klo 15:00 | La Liga | VILLARREAL - GIRONA

Kohde sulkeutuu: 22.01.2023 15:00Villarrealin vuosi käynnistynyt suotuisasti


Villarreal oli kohtalaisen heikossa hapessa, kun lähdettiin MM-kisojen ajaksi sarjatauolle. Tuon jälkeen on kuitenkin menossa ollut merkkejä selvästi paremmasta, ja tämä vuosi onkin aloitettu kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä, kun mukaan lasketaan viime vuoden viimeinen ottelu Valenciaa vastaan. Valencia kaatui Estadio de la Ceramicalla ansaitusti maalein 2-1, ja tuon perään La Ligassa otettiin maukas kotivoitto Real Madridista 3-2, ja erittäin vahva esitys nähtiin Quique Setiénin miehistöltä Los Blancosiakin vastaan.

Viime ottelut kuitenkaan eivät aivan nappiin menneet, sillä viime viikonloppuna Celta Vigosta kairattu tasapeliottelu (1-1) oli kaikkiaan melko heikko esitys Keltaiselta sukellusveneeltä, ja kotivoitto olisi ollut huomattavasti lähempänä totuutta. Copa del Reyn puolella unelma pokaalista puolestaan päättyi torstaina, kun Villarreal menetti avausjaksolla hankkimansa 2-0 johtoaseman toisella jaksolla puolen tunnin aikana Real Madridin käsittelyssä, ja Los Blancos eteni näin kuudennelle kierrokselle maalein 3-2, joten aivan tuoreimmillaan ei Villarreal varmasti ole sunnuntaina.Villarreal joutuu tulemaan sunnuntaina toimeen ilman keskikentän Francis Coquelinia & Giovani Lo Celsoa hyökkäyspään Nicolas Jacksonia sekä laitapakkeja Alfonsoa & Kikoa. Lisäksi muutama kysymysmerkkikin on, joten kokoonpanonkaan puolesta ei tilanne ihanteellinen ole Villarrealilla.


Girona esiintynyt ennakkoluulottomasti


Täksi kaudeksi takaisin La Ligaan noussut Girona on pelannut todella ennakkoluulottomasti läpi kauden. 17.kierroksen jälkeen Michelin luotsaama katalonialaisseura on sijalla 11, mutta maaliodottama-tilastojen valossa joukkueen sijoitus voisi hyvin olla muutaman pykälän korkeammalla, ja kaiken kaikkiaan on hyvää tekemistä Gironalta nähty.

Copa del Reystä Girona putosi joulun tienoilla, mutta ehkäpä tuo ei ole se kilpailu johon keskittyminen kannattaa kohdentaa, sillä La Ligassa on sen sijaan kulkenut. Tappiottomien otteluiden putki on jo seitsemän ottelun mittainen, ja voittoja tällä otannalla on otettu kolme. Saldo on kova, kun vastassa on ollut mm. Real Madridin & Athletic Bilbaon tasoisia joukkueita. Viime kierroksella Girona kaatoi kotonaan täysin ansaitusti Sevillan lukemin 2-1, eikä useampikaan kotijoukkueen maali olisi väärin ollut. Girona pystyy melko hyvin mukautumaan vastustajan pelitapaan, ja se onkin monessa ottelussa ollut melkoista myrkkyä laadukkaillekin vastustajille, eikä missään nimessä Girona ole aivan tyypillinen "altavastaaja"-joukkue, joka vetäytyisi ainoastaan kuoreensa.

Gironalta ovat näillä näkymin sivussa toppari David Lopez sekä ylempää keskikentältä Reinier. Kaksikon lisäksi koko kauden sivussa ollut Ibrahima Kebe ei pelikunnossa ole vieläkään.

Overia huudetaan


Villarreal lähtee rasituksestaan ja kysymysmerkkejä sisältävästä kokoonpanotilanteestaan otteluun suosikkina, sen verran hyvin on kotona kulkenut, ja etenkin omalla stadionilla on aloitus ollut vahva. Omissa papereissani paras vetovalinta löytyy kuitenkin maalimääristä. Maaliodottama on ennakkoon runsaslukuisuuteen päin selvästi. Villarreal pelaa kotonaan aktiivista peliä ylöspäin, mutta Gironakin hakee ahnaasti paikkoja iskeä vastaan, eikä Gironan maalinteon tehokkuudessakaan ole moittimista ollut. Allekirjoittanut vetäisi yli 3 maalin rajan kertoimen huomattavasti alemmas, joten tähän isketään kiinni.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Yli 3 maalia @2.3

Huti
Galaksino - Lue arvostelu

2.3

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.28

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.28

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.27

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan