Naisten Superpesis: Lappeenranta N - Lappajärvi N

Julkaistu: 12.06.2019 16:01


Naisten Superpesis: Lappeenranta N - Lappajärvi N
Naisten Superpesis | Lappeenranta N - Lappajärvi N | 18:00
Naisten Superpesiksessä käydään keskiviikkona tiukka sarjan häntäjoukkueiden kohtaaminen, kun Lappajärvi matkustaa Lappeenrantaa. Kotietu PesäYseillä riittää, mutta muuten kamppailusta voi muodostua hyvinkin tasainen.

Lappajärvi on piristynyt viimeisillä kierroksilla selkeästi. Se lunasti ensimmäisen voittonsa Mynämäkeä vastaan ja onnistui taistelemaan hyvin kotiottelussaan Seinäjokea vastaan. Lappeenranta on pelannut kuusi ottelua ilman voittoa, mutta toki myös ohjelma on ollut varsin haastava: kahdesti Kirittäret ja kerran Pori sekä Tampere.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet todella nihkeää sisäpeliä, minkä vuoksi myös juoksuraja on vedetty äärimmäisen alas. Lappeenrannassa pelataan kuitenkin varsin hyvässä lyöntisäässä ja nyt tulee muistaa, että molemmat joukkueet kuuluvat myös sarjan huonoimpiin ulkopelijoukkueisiin.

PesäYsit on päästänyt kahdeksan juoksua ottelua kohden - Lappajärvi yli kymmenen. Repsahdusvaraa siis on.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Yli 9,5 juoksua @1.75

Coolbet - Lue arvostelu

1.75

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan