Superpesis: Lapua - Rauma

Julkaistu: 04.06.2019 16:36


Superpesis: Lapua - Rauma
Superpesis | Lapua - Rauma | 18:00
Suomen kesä alkaa vihdoin näyttää parhaita puoliaan, kun tällä viikolla kolkutellaan jo hellerajoja useammalla paikkakunnalla. Pesisvetojen kannalta tämä tarkoittaa sitä, että juoksumääräodottamat kasvavat selkeästi.

Naisten peleissä myöskään Karhun hajoavat mailat tai kevennetyt miesten pallot eivät luonnollisestikaan vaikuta juoksumäärin. Naisten muutenkin selkeästi kevyemmillä palloilla ei mailat ole samalla tapaa hajoilleet ja juoksuiloittelusta alettiin jo viime kierroksella saada pientä viitettä.

Lapua oli alkukaudesta sarjan parhaita ulkopelijoukkueita, mutta otanta on hyvin pieni. Samalla keskiarvolla joukkue ei yksinkertaisesti pysty pelaamaan koko kautta. Vastaavasti taas Lapuan sisäpelissä on hurja määrä potentiaalia todella runsasmaaliseen tekemiseen.

Kotikentällään Lapua on tähän otteluun valtava suosikki, eikä edes teurastuslukemat hyvässä pelisäässä olisi yllätys. Juoksuraja on vedetty 12,5 juoksuun ja overit houkuttelevat peleihin.

50€ bonus + 100% kerroinkorotus ensimmäiselle yhdistelmävedolle!


Energybet antaa kaikille pelaajille jopa 50€ bonuksen, jonka voit käyttää ensimmäisen yhdistelmävetosi panostukseen. Samalla ensimmäinen yhdistelmävetosi kerroin tuplataan! Siirry Energybetille tästä tai lue lisää bonuksesta Energybet arvostelustamme.

Pelivalintamme:

Yli 12,5 juoksua @1.72

Coolbet - Lue arvostelu

1.72

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan