NFL: Las Vegas Raiders - Kansas City Chiefs

NFL | Las Vegas Raiders - Kansas City Chiefs | 03:20 | 15.11.2021
Kohde sulkeutuu: 15.11.2021 03:20
Kansas Cityn puolustus on parantanut ja hyökkäys notkahtanut pahasti. Jos tämä jatkuu, niin totals-raja on aivan liian korkealla.Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä NFL:ssä pelaavat Las Vegas Raiders ja Kansas City Chiefs. Chiefs on ollut melkoinen mysteeri tällä kaudella. Se lähti kauteen vetomarkkinoiden ykkössuosikkina, mutta hyvin pian homma alkoi hajota. Kansas Cityn puolustus oli alkukaudella melkein liigan heikoin. Hyökkäys teki pisteitä, mutta kun joukkue ei pystynyt pysäyttämään yhtään mitään, niin tappioitakin alkoi tulla.

Nyt viime kierroksilla Kansas City on voittanut kaksi peräkkäin, ja nämä ovat olleet hyvin vähäpisteisiä pelejä. Ensin Chiefs voitti New York Giantsit 20-17 ja viimeksi Green Bay Packersin 13-7. Ei Chiefs vielä ole saanut ongelmia hoidettua. Giants on heikko joukkue, ja Packers pelasi ilman koronapotilastaan QB Aaron Rodgersia. Heikompia vastuksia vastaan puolustus on nyt pitänyt, mutta hyökkäys on alkanut taantua.

Kansas Cityn lohko AFC West on hyvin tasainen. Kaikki neljä joukkuetta ovat viidessä voitossa. Tämä matsi Las Vegas Raidersia vastaan kertoo jo paljon siitä, kuka jatkaa pudotuspeleissä.

Las Vegas Raidersilla on alla tappio heikolle Giantsille. Sitä ennen se oli voittanut Philadelphian ja Denverin.

Puolen miljardin Mahomes on tavallinen kuolevainen


Kun Kansas City viimeksi kohtasi Raidersin marraskuussa 2020, se teki ottelussa 35 pistettä. Nyt Chiefs on tehnyt kolmessa viime matsissa vain yhden pisteen tätä enemmän. Näiden kolmen vaisun ottelun aikana KC:n hyökkäys on edennyt vain 4.5 jaardia per peli. Suurin epäonnistuja taitaa olla puolen miljardin sopimuksella pelaava QB Patrick Mahomes. Kolmen kauden ajan Mahomes oli ehdoton pelipaikkansa ykkönen, mutta nyt hän ei ole edes top 5 -QB. Luulisi, että Kansas Cityn seurojohtoa harmittaa, kun tuli sidottua joukkue Mahomesiin hyvin pitkäksi aikaa. Tuskin kukaan ostaa miehen sopimusta, jos tämä on jatkossa Mahomesin taso.

Viimeisen kolmen matsin aikana Mahomes on onnistunut vain alle 60 prosentin tarkkuudella heitoissaan. QB rating on vain 72.2, eli surkea. Näillä numeroilla Mahomes on yksi liigan huonoimpia.

Raiders ei tule olemaan helppo vastus Mahomesille. Joukkue on antanut vain 20 yli 20 jaardin heittopeliä vatustajille.

Chiefsin puolustuksen pitäisi nyt jatkaa parasta peliään. Avain voisi olla siinä, että Raidersin QB Derek Carr menettää pallon usein. Viime viikon Giants-tappiossa Carr menetti pallon kolmesti. KC:n puolustus on vienyt pallon kuusi kertaa neljässä viime ottelussa.


Jos KC ei ole aivan niin heikko, kun se pahimmillaan on ollut, niin ottelusta saattaisi tulla tasainen. Vetomarkkina on laittanut tasoitukseksi Raiders +3. Totals-raja on 52 ja laitetaan siihen alle-betsi. Mahomes ei ole saanut hyökkäystä kulkemaan, mutta ilmeisesti vetomarkkina edelleen odottaa tätä. Raiders ei anna isoja pelejä, ja KC:n puolustus on ollut hyvä. Luulisi, että hyökkäysvuoroista tulee pitkiä ja kello kuluu. Arvio lopputuloksesta on 24-21, mutta sitä on hankala sanoa, että kumpaan suuntaan.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alle 52 pistettä @1.93

Unibet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.84

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan