Salibandyliiga: LaSB - EräViikingit

Julkaistu: 31.10.2018 18:30


Salibandyliiga: LaSB - EräViikingit
Salibandyliiga | LaSB - EräViikingit | 17:00
LaSB on viimeisistä neljästä ottelustaan hävinnyt kaksi, mutta sen peli on hyvin uomissaan. SPV:tä vastaan sen materiaali ei vain yksinkertaisesti riittänyt enempään ja Indians onnistui voittamaan LaSB:n vahvan puolustuspelin ansiosta. Voisiko LaSB kuitenkin yllättää Lahteen saapuvan ErVin?

EräViikingit hävisi eilen kotiottelun Classicia vastaan selvästi ja kohtalaisen nimivahvasta materiaalistaan huolimatta sen otteista on paistanut väkinäisyys. Lauri Kapaselta, Jani Kukkolalta, Roni Laasoselta ja kumppaneilta sopii odottaa tulosta, mutta kukaan heistä ei ole tehnyt kahdeksaan otteluun yli 10 pistettä ja plus/miinus-tilasto on kärkipelaajilla pakkasen puolella. Santtu Strandbergikaan ei ole maalissa onnistunut aivan odotetusti.

LaSB:n verkkoon iskettiin kauden viidessä ensimmäisessä pelissä 40 maalia, mutta neljässä seuraavassa verkko on soinut vain 16 kertaa. LaSB:n viisikko pelaa tällä hetkellä yllättävänkin koordinoidusti, mikä tulee aiheuttamaan päänvaivaa maalintekovaikeuksista kärsivälle ErVille.

LaSB otti ensimmäisen voittonsa EräViikingeistä viime keväänä vieraissa ja tällä hetkellä ErVi on niin haavoittuva, että toisen voiton ottaminen putkeen on hyvinkin mahdollista.

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!


Suomalaisten suosima Rizk.com on avannut nyt myös vedonlyönnin. Yksi markkinoiden parhaimpia mobiilialustoja, nopeat kotiutukset ja kilpailukykyiset kertoimet ovat juuri sitä mitä Rizk tarjoaa. Rizkin kierrätys 100% bonukseen on vain 4 kertaa talletus ja bonus!

Siirry www.rizk.com suoraan tästä >>

  • Taustalla suomalaisosaamista
  • Todella nopeat kotiutukset
  • Aivan uusi bonus

Pelivalintamme:

LaSB @2.37

Rizk - Lue arvostelu

2.37

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan