Salibandyliiga: LaSB - Koovee

Julkaistu: 27.10.2018 09:02


Salibandyliiga: LaSB - Koovee
Salibandyliiga | LaSB - Koovee | 17:00
Kooveen taistelu sarjapaikasta jatkuu LaSB:n vieraana. Koovee on taistellut nuorella porukallaan sen minkä pystyy ja pistepotti voisi olla hieman suurempikin, mutta kokemattomuus on näkynyt tiukoissa paikoissa. LaSB:lle Justus Kainulaisen lähtö joukkueesta on näkynyt karusti. Hyökkäyspäästä on lähtenyt Justuksen myötä paljon taitoa. Seitsemään otteluun LaSB on iskenyt 36 osumaa, kun Koovee on kahdeksassa pelissä osunut vain 30 kertaa.

LaSB:n viimeisin ottelu ennen maajoukkutaukoa oli tasainen vääntö Indiansin vieraana, mutta hyökkäyspeli jäi melko köykäiseksi, eikä Indiansin Mikko Kirvesniemeä päästy maalilla kunnolla testaamaan. Kooveeta vastaan LaSB saa todennäköisesti pitää palloa enemmän, mutta Koovee osoitti heikon KrP-ottelun jälkeen Happeeta vastaan, että maltti riittää edelleen puolustuspelaamiseen.

Numerollisesti odotan ottelusta tasaista vääntöä, mutta LaSB tulee astetta paremman materiaalinsa myötä kairaamaan ottelusta voiton. Kumpikaan joukkue ei ole maaleilla liiemmin mässäillyt ja Koovee nojaa vahvasti puolustuspeliinsä, joten odotan ottelusta verrattain vähämaalista. Viime kauden kolmessa kohtaamisessa maaleja iskettiin hieman alle 10 osuman keskiarvolla.

Pelivalintamme:

Maaleja yhteensä: Alle 10.5 @1.97

Unibet - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.97

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.97

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.97

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan