Salibandyliiga: LaSB - Salba

Julkaistu: 11.01.2018 12:25


Salibandyliiga: LaSB - Salba
Salibandyliiga | LaSB - Salba | 17:00
LeoVegas LeoVegas
Päivän toisessa ottelussa pelataan isoista asioista. LaSB:n olisi ottelu voitettava mikäli se haluaa jatkaa taistelua paikasta playoffeissa. Salba puolestaan tarvitsisi pisteitä kipeästi, jotta se voisi jättää suoran putoajan paikan taakseen. Salban esitykset Salibandyliigassa ovat olleet rohkaisevia. Viimeisistä kolmesta ottelusta saldona on kaksi parin maalin tappiota (SPV, TPS) ja niukka voitto OLS:sta. LaSB on hävinnyt kuusi kertaa viimeisistä seitsemästä ottelustaan. Tänään oranssipaitojen kurssin olisi viimeistään muututtava.

LaSB:n ja Salban kohtaamiset ovat olleet yleensä tasaisia koitoksia. Minkä Salba on LaSB:lle taidossa hävinnyt on se sen asenteessa korvannut. Kooveen voitettua eilen Oilersin olisi Salban tänään lähes pakko voittaa, muuten putoaminen sarjasta on todella lähellä. Molemmilla joukkueilla on siis panosta ottelussa valtavasti.

Salban startit peleihin ovat olleet viimeaikoina heikkoja. Edellisissä seitsemässä ottelussa se on kuusi kertaa ollut tappiolla avauserän jälkeen. Maalisuhde vastustajien hyväksi on peräti 18-5. Kotijoukkue varmasti tiedostaa tämän ja pyrkii lyömään luun raumalaisten kurkkuun heti ensimmäisessä erässä. LaSB on Salbaa materiaaliltaan parempi joukkue ja vaikka materiaali ei aina ratkaisekkaan, niin oranssipaidat eivät takuulla halua hävitä viidettä kertaa peräkkäin kotiyleisönsä edessä.

Pelivalintamme:

1. erä / Normaali aika: 1/1 @2.55

Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.55

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan