Harjoitusottelu: Latvia - Suomi

Julkaistu: 07.09.2018 11:01


Harjoitusottelu: Latvia - Suomi
Harjoitusottelu | Latvia - Suomi | 19:00
Suomen Susijengi pelaa viimeisen valmistavan ottelunsa ennen koripallon mm-kisojen jatkokarsintaotteluita. Suomi peittosi aiemmissa otteluissa Espoossa Latvian 80-73 sekä nuoren Liettuan 103-75. Nyt viimeinen ottelu käydään Latviassa ja joukkue saa viimeisen mahdollisuuden hioa pelikuvioita kovaa Bosnia-ottelua varten, joka pelataan 13. syyskuuta.

Latvia pisti Suomen todella tiukille Espoossa, mutta sai kaivettua lopulta voiton. Suomi peluutti pelissä paljon nuoria lupauksia ja kokemattomai pelaajia maajoukkuetasolla. Suomen kokoonpanossa oli tuossa pelissä neljä ensikertalaista ja kolme pelaajaa jotka olivat pelanneet alle viisi maaottelua aikuisten tasolla.

Myös Latvia pelasi kokemattomammalla kokoonpanolla ja on saamassa tähän peliin kokeneempia miehiään takaisin. Myös Suomella oli Liettua pelissä mukana jälleen kapteeni Shawn Huff, Matti Nuutinen sekä Alex Murphy. He toivat paljon hyvää Suomen peliin ja ovat mukana myös Riikassa. Latvia on myös saanut Euroliigapelaajien takaisin harjoitusvahvuuteen, kuten Janis Strelnieks ja Janis Timma. Heidän pelaamisensa on kuitenkin vielä vahvistamatta.

Molemmat joukkueet ovat vahvistuneet, mutta hieman sinivalkoisin lasein ja enemmän informaatiota Suomen joukkueesta käsitelleenä voi sanoa, että Suomen meininki karsintoja ajatellen on näyttänyt kohtuullisen hyvältä. Suomi pelaa äärimmäisen hienoa koripalloa, jos focus ja taistelutahto on kunnossa. Juuri tästä on kyse Susijengissä. Suomi ja valmennusjohto tietää varsin hyvin kuinka pelata Latviaa vastaan, joka on perinteisesti isompi ja vahvempi joukkue. Suomi ei saa arkailla vaan pitää lähteä ennakkoluulottomasti juoksemaan palloa, olla röyhkeä puolustuksessa ja ottaa avoinaiset heittopaikat.


Vedonlyöntimarkkina pitää Latviaa isohkona suosikkina, mutta näemme Suomen mahdollisuudet kuitenkin tässäkin ottelussa. Suora voittokerroin on jopa 3,74 Royal Pandalla, mihin saat myös liittyessäsi 20€ ilmaisvedon ja tasoituspisteitäkin saa mukavasti Suomelle. Varsinaiseen vihjeeseen poistamme hieman riskiä ja tyydymme pienempään kertoimeen ja pelaamme tasoituksella. Ylempää kuitenkin pääset pelaamaan Suomen voittoa Royal Pandalla, jos kerroin on sinun arvioihisi sopiva.

Pelivalintamme:

Suomi +8 @1.86

Redbet - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.85

Mobilebet - 200% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.85

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Roy Richie - Lue arvostelu

1.85

Käytä bonuskoodi RRS100 ja saat 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.84

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan