Serie A: Lazio - Empoli

Julkaistu: 06.02.2019 15:22


Serie A: Lazio - Empoli
Serie A | Lazio - Empoli | 21:30
Kummallakin joukkueella on paljon pelattavaa, onni ja ahdiko ovat hyvin lähellä. Lazio on Serie A:ssa sijalla seitsemän. Scudetto on jo karannut, mutta nelossija ja Mestareiden liigan paikka ensi kaudelle on vain pisteen päässä. Empoli on tällä hetkellä viimeisen sarjassasäilyvän paikalla, putoamisrajan alla oleva Bologna on yhden pisteen päässä.

Lazio on viidestä viime liigaottelusta voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi. Viime kierroksella se voitti vieraissa Frosinonen 1-0. Empoli on Serie A:n viiden ottelun kuntopuntarin viimeinen saldolla 0-2-3. Viimeksi Empoli pelasi kotonaan Chievon kanssa tasurin 2-2.

Frosinone -ottelu oli Lazion ensimmäinen nollapeli sitten Tapaninpäivän, ja vasta kolmas kolmen viime kuukauden aikana. Se joutuu otteluun ilman Italian maajoukkueen Marco Paroloa, joka on pelikiellossa. Luiz Felipe ei ole vielä loukkaantumisen jäljiltä täydessä pelikunnossa.
Immobile on Lazion ykkösmaalintekijä, ja hän tuntuu olevan kunnossa. Immobile on tämän vuoden puolella pelannut viisi ottelua ja tehnyt näissä neljä maalia.

Empolin puolustus on liigan huonointa. Se on päästänyt nyt 22 ottelussa 44 maalia, jaetulla viimeisellä sijalla päästettyjen maalien taulukossa sen kanssa on sarjajumbo Chievo.
Empoli ei ole pitänyt nollia sitten syyskuun, joten Lazio tuntuu olevan joukkueelle sen nykykunnossa liian kova vastus.
Joukkueen kärkimies Antonino La Gumina saattaa olla ottelussa vaihtopenkillä pitkän loukkaantumisen jäljiltä. Caputo on nyt joukkueen paras maalintekijä 11 liigamaalilla.

Lazion voitosta saa kertoimeksi noin 1.35, eikä se houkuta pelaamaan. Empolille ei myös oikein voi vetoa rakentaa. Kummankin puolustuksessa on epävarmuuksia, Laziokin on pelannut kotonaan nollapelin viimeksi lokakuussa. Molemmat tekevät maalin -veto saa yli 1.70 kertoimia, ja sitä voi pienellä pelata.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Molemmat tekevät maalin @1.73

Unibet - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.73

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

1.71

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.71

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.71

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan