Serie A: Lazio - Inter Milan

Julkaistu: 29.10.2018 10:39


Serie A: Lazio - Inter Milan
Serie A | Lazio - Inter Milan | 21:30
Lazion ja Inter Milanin Serie A:n ottelussa on lisävivahteena se, että ottelun ajaksi on annettu säävaroistus. Italiassa on ollut muutaman päivän kovia ukkosmyrskyjä, ja ilmeisesti maanantai-iltana sellainen taitaa olla Roomassakin. Jos myrsky on kovin paha, niin ottelu voidaan peruuttaakin. Ja jos peli pelataan, mutta vettä tulee ja tuulee, niin se vaikuttaa suuresti ottelun kulkuun. Hienoudet jäävät pois, kun keli on kehno, maaliteko on hankalampaa ja vahva puolustus on arvossaan.

Lazio ja Inter on Serie A:n sarjataulukossa peräkkäisillä paikoilla kolmosena ja nelosena. Kummallakin on hieno saldo viime kierroksilta. Inter on voittanut viisi viimeistä Serie A:n ottelua. Lazio on viidestä viimeisestä hävinnyt AS Romalle vieraissa ja voittanut loput neljä.

Kumpikin joukkueista pelaa euro-otteluita ja on sen vuoksi jonkinlaisessa otteluruuhkassa. Inter hävisi viime viikolla Mestareiden liigassa Barcan kentällä 0-2 ja Lazio voitti Eurooppa-liigassa Marseille vieraissa 3-1.

Ruuhka tuonee rotaatiota miehityksiin. Interin päävalmentaja on ilmeisesti ottamassa Asamoahin, Perisicin ja Valeron sivuun, ja avaukseen tulisivat ehkä Dalbert, Candreva sekä Balde. Tämä ei kovin paljon joukkueeseen vaikuta.
Lazion vahvuus on keskikentällä. Jonkinlainen ratkaisu peliin tulee varmaan siinä, että kuinka Interin Brozovic ja Vecino pärjäävät Lazion Milinkovic-Savicin, Leivan ja muiden kanssa.

Interin puolustus on tällä kaudella ollut hivenen Lazion peräpäätä parempi. Inter on päästänyt Serie A:ssa kuusi maalia ja Lazio yhdeksän.

Vetomarkkina pitää Interiä parempana joukkueena. Kotijoukkue-Lazion kerroin on noin 2.40 -tasolla ja Interin voittokerroin hieman alle kolmen. Alle 2.5 maalia saa parhaimmillaan jopa yli kahden kertoimia, ja siihen voi panostaa. Jos taivaat aukeavat, niin kolmen maalin tekeminen ottelussa on epätodennäköistä.

Tipbet - 15€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi!


Vedonlyöntisivusto tipbet.com tarjoaa kaikille suomalaisille pelaajille 15€ pelirahaa pelkällä tilinavauksella! Saat ilmaisen pelirahan ilman talletusta, vain tekemällä itsellesi pelitilin. Voit lukea tarjouksen ehdot kokonaisuudessaan täältä: Tipbet 15€ pelirahaa ilmaiseksi >>

Seuraa näitä ohjeita:

Pelivalintamme:

alle 2.5 maalia @2.00

888sport - Lue arvostelu

2.00

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.00

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.00

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.00

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.95

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan