ESL Pro League Season 7 Europe: LDLC - Astralis

Julkaistu: 13.02.2018 10:52


ESL Pro League Season 7 Europe: LDLC - Astralis
ESL Pro League Season 7 Europe | LDLC - Astralis | 19:05

LDLC menetti yhden pelin parhaista johtajista ja ilman häntä tiimin ei pitäisi paljoon pystyä, vaikkakin onlinessa voikin mitä vain sattua!
LeoVegas LeoVegas
Muutaman kuukauden tauon jälkeen Esl Pro League on palannut ja nyt pelataan jo seitsemättä kautta. Mukana on kaksi uutta nimeä, AGO ja Space Soldiers, jotka karsivat mukaan ESEA Premieristä. Alas taas meni Godsent ja BIG vastaavasti. Viime kaudella tiimit löytyivät aivan päinvastaisista asemista, kun Astralis meni selvästi kuuden parhaan joukkoon ja eteni lanille, kun taas LDLC taisteli loppuun asti selviytymisestä ja välttikin kahden pisteen erolla NaViin menemisen karsintoihin ja jäi lopulta yhdenneksitoista.

Viikko sitten LDLC teki erittäin kyseenalaisen valinnan, kun penkitti tiimin selvästi tärkeimmän pelaajan Ex6TenZin erinäisistä syistä. Tiimi ei missään kohtaa ole ollut yksilötaidoltaan mikään mahtavin ja belgialaisen johtaminen onkin ollut yksi isoimpia syitä, että tiimi on mitään onnistunut voittamaan. Tämä on heikentänyt tiimiä huomattavasti ja Astralis joka hankki riveihinsä magiskin opticista korvaamaan Northiin siirtyneen Kjaerbeyn saa ensimmäiseksi pelikseen melko helpon vastuksen.

Tiimit kohtaavat ensiksi infernossa, mutta tämä vihje keskittyy toiseen peliin, joka väännetään nukessa, joka koki juuri erittäin kovia muutoksia. Allekirjoittanut pitää muutoksista erittäin paljon ja tiimien on pitänyt muuttaa varsinkin ct-puolellaan temppujaan, sillä niin paljon muuttui ja vielä ei tiedetä tasoittaako tämä karttaa entisestään vai tekee huipputiimien käsissä kartasta niin yksipuolisen kuin se joskus oli.

Tiimit ovat varmasti uutta nukea harjoitelleet, mutta siihen tottumiseen pelissä menee hetki ja alkupelistä meno voi olla melkoista kaaosta. Astraliksella ei kuitenkaan pitäisi paljoa olla ongelmaa tähdätä LDLC:tä ulos pelistä ja tämä voi ratkaista pelin jo alusta asti varsinkin jos Astralis saa aloittaa ct-puolella ja saa tavallisesti nähdyn ison johdon josta vastustajilta vaaditaan erittäin kovia hermoja vääntää peli takaisin.
Betway tarjoaa ilmaisvetoja joka viikko! Lyömällä viikon aikana kolme tai enemmän kohteita sisältäviä vetoja, eli ns. triploja 25€ panoksella minimikertoimella 3, palkitaan sinut 25€ ilmaisvedoilla!
Lue ilmaisvedoista lisää täältä ->->

Pelivalintamme:

Astralis -5.5 @1.98

Nordicbet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.98

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.98

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.85

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan