Championship: Leeds - Birmingham | Marcelo Bielsan vaikutus näkyy!

Julkaistu: 22.09.2018 09:19


Championship: Leeds - Birmingham | Marcelo Bielsan vaikutus näkyy!
Championship | Leeds - Birmingham | 17:00
Championshipissä pelataan lauantain iso kierros ja kärkijoukkue Leeds isännöi Birminghamia. Leeds on ollut ehdottomasti alkukauden paras joukkue ja uusi päävalmentaja Marcelo Bielsa on saanut joukkueeseen täysin uuden draivin. Joukkue ei ole hävinnyt yhtäkään ottelua vielä ja on ollut suosikki kokolailla jokaisessa pelaamassaan ottelussa. Kahdeksan ottelun jälkeen kasassa on viisi voittoa ja kolme tasapeliä. Nyt Marcelo Bielsa ja hänen suojattinsa kohtaa Leedsin entisen valmentajan Gary Monkin, joka valmensi seuraa kaudella 2016-17.

Gray Monk ei ole pystynyt johdattamaan joukkueitansa menestykseen Leedsistä lähdön jälkeen. Siirryttyään Leedsistä Middlesbrough:un tuloksena oli potkut vuoden 2017 joulukuussa. Maaliskuussa 2018 Monk palkattiin Birminghamin päävalmentajaksi. Birminghamiä Monk on valmentanut nyt 20 ottelua ja takataskussa on 5 voittoa, 7 tasapeliä ja 8 tappiota. Birmingham sijoittui viime kaudella sijalle 19. Alkukausi ei ole näyttänyt hirveästi parannusta, eikä joukkue ole pystyny voittamaan otteluakaan heinäkuun lopun jälkeen harjoitusotteluissa, cupissa tai championshipissä. Tasapelejä on Birmingham pelannut runsaasti, mutta ratkaisupelaajat puuttuvat, jotka pystyisivät ottamaan joukkueen harteilleen ja raastamaan sen viimeisenkin räkämaalin mikä voittoon tarvittaisiin.

Jos Birmingham on onnistunut jossain, on se ollut puolustuksessa. Birmingham on ollut kauden vähämaalisin joukkue. Kahdeksassa heidän ottelussaan on tehty vain 12 maalia. Leedsin otteluissa taas on tehtailtu melkein kaksi kertaa enemmän maaleja, joista Leeds itse on tehnyt suurimman osan. Maaliodottama myös tähän otteluun on matalahko, mutta suurimmilta osin sen vuoksi, että Birminghamin osuma on epätodennäköinen. Tästä ottelusta Birminghamiltä on todennäköisesti pois tärkeä keskikenttä pelaaja, hollantilainen Maikel Kieftenbeld. Hän oli poissa jo viime ottelusta, kun Birmingham pelasi 0-0 tasapelin Sheffield Unitedia vastaan.


Leedsin menetys on mennyt jo hintoihin tällä kaudella ja suuri joukko ihmisiä alkaa pikkuhiljaa tajuamaan Marcelo Bielsan tuoman valuen joukkueelle. Tänään kuitenkin näemme Leedsin kertoimen jopa pelikelpoisena. Leeds jyräsi viime ottelussa hyvin suvereenisti Prestonin 3-0 ja näytti kolmen hieman heikomman pelin jälkeen taas sarjan voittajajoukkueelta. Pelivoimassa ero on suuri Birminghamiin nähden ja tulemme tänään näkemään vakuuttavan esityksen kotijoukkueelta. Dynaaminen hyökkäyspelaaminen voi murtaa Birminghamin puolustuksen useamman kerran ja uskallamme lähteä ottamaan riskiä jopa isommalla kertoimella tästä ottelusta. Useat vedonlyöntisivut tarjoavat pelivalintamme -1 tasoituksella, jossa on myös tasapelin mahdollisuus. Tämä on käytännössä täysin sama kuin aasialainen tasoitus -1,5.

Pelivalintamme:

Leeds -1,5 @3.50

Betfair - Lue arvostelu

3.50

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

3.40

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.40

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.40

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.40

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

3.20

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

3.10

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

3.10

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan