Championship: Leeds - Middlesbrough

Julkaistu: 31.08.2018 08:41


Championship: Leeds - Middlesbrough
Championship | Leeds - Middlesbrough | 21:45
Perjantain ainukaisessa Championshipin ottelussa nähdään kärkikamppailu, kun Leeds ja Middlesbrough kohtaavat. Molemmilla joukkueilla on kasassa 13 sarjapistettä viiden ottelun jälkeen ja kumpikaan joukkue ei ole hävinnyt otteluakaan. Leeds on ollut äärimmäisen hyvä uuden päävalmentajansa alaisuudessa ja tehnyt viidessä ottelussa jopa 14 maalia. Taasen vierasjoukkue Middlesbrough on ollut äärimmäisen kova puolustuspäässä ja päästänyt viidessä ottelussa vain kaksi maalia.

Marcelo Bielsan tuleminen Leedsiin sai aikaan niin pelillisen muutoksen, mutta myös kulttuurin muutoksen joukkueen sisällä. Harjoituskaudella joukkue harjoitteli todella paljon, mutta pelaajat ovat olleet niin motivoituneita uuden valmentajan alaisuudessa, että ovat tehneet ennätysmäärän töitä myös omatoimisesti. Pelaajat ovat jääneet harjoitusten jälkeenkin harjoittelemaan kentälle tai jääneet analysoimaan videoita. Tämä kaikki näkyy varmasti nyt tuloksissa. Hyvän valmentajan merkitystä ei monestikaan vedonlyönnissä arvosteta tarpeeksi.

Middlesbrough on hieman erilainen joukkue ja tämä ottelupari onkin mielenkiintoinen esimerkki siitä, miten erilaisella jalkapallolla voi pärjätä. Yksinkertaistettuna Leeds hyökkää ja Middlesbrough puolustaa. "Borolta" löytyy kuitenkin hyviä hyökkääjiä, kuten vasemmasta laidasta George Friend joka on erittäin hyvä keskittäjä. Myös Braithwaite ja Assombalonga ovat vaarallisia ja jos Leedsin puolustus on hetkenkään unessa, nämä miehet saattavat rokottaa.

Vastakkain on kaksi laatujoukkuetta ja lähdemme pelaamaan molempien joukkueiden maalia. Kerroin on tällä hetkellä siinä ja siinä onko se pelikelpoinen, mutta nostamme sen vielä vihjeen kohteeksi. Jos kerroin laskee merkittävästi, mikä voi tapahtua, on ylikerroin toisela puolella, mutta tällä kertoimella pidämme molempien joukkueiden maalia hyvänä vetona.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.80

Betfair - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.74

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.74

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.72

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.72

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.72

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.71

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan