Championship: Leeds - Nottingham

Julkaistu: 08.08.2019 13:56


Championship: Leeds - Nottingham
Championship | Leeds - Nottingham | 14:30
Englannin Championshipissä iso kierros ja katsaus Leedsin ja Nottinghamin otteluun. Leed on suosikki voittamaan koko sarjan tänä vuonna, kun jäi Valioliiga-paikasta vain hitusen viime kaudella. Sanoi kuka mitä tahansa, oli Leeds mielestämme sarjan paras joukkue viime vuonna, vaikka loppukausi ei mennytkään suunnitelmien mukaan. Joukkueen valmentaja Marcelo Bielsa on tehnyt loistavaa työtä joukkueessa ja on sarjan paras valmentaja. Leeds aloitti kautensa vakuuttavalla 1-3 vierasvoitolla Bristol Citystä, joka viime kaudella oli sarjan kahdeksas.

Leeds teki vähemmän maaleja viime kaudella, mitä heidän luodut maalipaikkansa ja laukausmäärät olisivat mahdollistaneet. Leedsiä voidaan siis pitää hieman epäonnisena ja me odotamme Leedsiltä ehjempää kokonaisuutta tällä kaudella.

Nottingham avasi kautensa 1-2 kotitappiolla West Bromwichille. Nottignham meni johtoon heti alussa, mutta jo ensimmäisen puoliajan jälkeen oli 1-2 tappiolla joka piti ottelun loppuun saakka. Nottingham sai muutamia uusia pelaajia ja signasi uuden puolustajan Carl Jenkinsonin juuri pari päivää sitten. Arsenalin kirjoilla ollut Jenkinson on matkannut lainalla joukkueesta toiseen eikä ole saanut Arsenalissa peliaikaa. Nottinghamille Jenkinson on kelpo hankinta.

Leeds pääsee nyt nauttimaan ensimmäistä kertaa kaudella kotiyleisöstään ja uskomme Leedsin hallitsevan liigaa alkukaudesta samalla tavalla kuin viime kaudellakin. Vedonlyönnissä Leeds saa mielestämme tasoituksella pelikelpoisen kertoimen ainakin toistaiseksi. Jos kerroin laskee tuosta, ei Leeds enää ole hirmu houkuttava pelikohde, mutta toistaiseksi 2,50 kertoimella pelaamme Leedsiä.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Leeds -1,5 @2.50

Unibet - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.50

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan