Championship: Leeds - Stoke | Kauden avaus molemmille joukkueille!

Julkaistu: 05.08.2018 09:42


Championship: Leeds - Stoke | Kauden avaus molemmille joukkueille!
Championship | Leeds - Stoke | 18:30
Royal Panda Royal Panda
Englannin Championship jatkuu sunnuntaina yhdellä ottelulla, kun vanhan pohjois-englantilaisen työläiskaupungin joukkue isännöi Stokea. Vierasjoukkue Stoke on varmasti pettynyt pudotessaan täksi kaudeksi toiseksi korkeimmalle sarjatasolle ulos Valioliigasta. Stoken nousu alkoi 2000-luvun alussa, kun joukkue nousi ensin neljäksi kaudeksi Championshipiin ja tämän jälkeen on pelannut kokoajan Valioliigassa 10 vuoden ajan.

Molemmat joukkueet ovat mielenkiintoisia tälle kaudelle ja molempien joukkueiden nimet ovat pyörineet keskusteluissa, kuka nappaa nousun pääsarjaan kauden päätteeksi. Leeds teki yhden sarjan suurimmista hankinnoista, kun joukkueen uudeksi päävalmentajaksi nimettiin Marcelo Bielsa. Kyseinen herrasmies on varmasti kovimmille jalkapallofaneille tuttu, sillä 63-vuotias valmentaja on toiminut muunmuassa Argentiinan ja Chilen maajoukkueiden päävalmentajana. Viime vuodet hän on valmentanut Ranskassa.

Bielsan pelitapa tulee todennäköisesti nostamaan Leedsin maalimäärää viime kaudesta. Bielsan yleisesti käyttämä 3-3-3-1 tunnetaan maailmalla hyvin ja hän on saanut sillä kovaa tulosta aikaan. Nähtäväksi jää, tuleeko Bielsa Leedsin kanssa käyttämään täsmälleen tätä ryhmitystä, vai jotakin variaatiota. Alkukaudesta kuitenkin on selvää, että hyvää ja aktiivista yhteispeliä vaativa systeemi ei aivan täysin toimi ja se avaa mahdollisuuksia vastustajalle. Pelitavassa käytetään vahvaa prässiä pallonhallinnan takaisin saamiseksi ja nopeita vastahyökkäyksiä.

Stoke jatkaa tällä kaudella Derbyn entisellä päävalmentajalla ja ovat hankkineet lisää kokemusta joukkueeseensa. Viime kaudella Stoken heikkoutena oli puolustus, joka heidän tulee saada kuntoon jos haaveet pääsarjapaikasta aiotaan realisoida. Joukkue ei pelannut hyvää harjoituskautta ja viretila joukkueessa yleisesti on iso kysymysmerkki. Kuudesta valmistavasta ottelusta vain yksi päätyi voittoon ja yksi tasapeliin. Maaleja omiin pääsi 7 ja Stoke itse pystyi tekemään vain kolme maalia.

Uskomme että molemmat joukkueet hakevat paikkaansa alkukaudesta. Leedsin todennäköisesti parantunut hyökkäyspeli uuden valmentajan kanssa avaa heille varmasti heti tässä ottelussa maalipaikkoja, mutta toimiiko yhteispeli puolustuksessa yhtä hyvin. Lähdemme pelaamaan runsasmaalista ottelua.

Lue myös: 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

Yli 2,5 maalia @2.08

LeoVegas - Lue arvostelu

2.08

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.08

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.06

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.04

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.04

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.00

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.00

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan