Championship: Leeds United - Luton

Julkaistu: 30.06.2020 02:12


Championship: Leeds United - Luton
Championship | Leeds United - Luton | 21:45
Eaglebet Eaglebet
Championshipissa tiistaina iso kierros, ja yksi mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Leedsin ja Lutonin välillä. Ottelu alkaa klo 21:45.

Sarjatilanne - kierros 40 edessä


Leedsin kausi on ollut tähän mennessä loistava, suorastaan fantastinen. Viime kaudella joukkue jäi suoran nousijan paikalta 6 pisteen erolla, ja kolmossijalta playoffeihin pääsyn tulos oli lopulta pettymys. Tällä kaudella argentiinalaisvelho Marcelo Bielsan projekti on menossa komeasti maaliin. Leeds johtaa sarjaa 39 kierroksen jälkeen, kun kasassa on mahtavat 74 pistettä. Valkoisten meno on vakuuttanut aivan alusta lähtien, ja joukkue pelaa loppukauden ajan mestaruudesta. Joukkue on ollut hyökkäyspäässä oikein tehokas, kun tehokas jengi on iskenyt 59 osumaa, joista 14 on saanut nimiinsä Patrick Bamford. Erityisen hyvää on ollut Bielsan organisoima puolustus, kun omissa on soinut vain 32 kertaa, liigan vähiten.

Lutonilla kausi on sen sijaan ollut surkea, mutta toisaalta suuria odotuksia ei joukkueen niskaan asetettukaan. 94 pisteellä League Onen viime kaudella voittanut Luton on ollut Championshipiin liian heikko. Kasassa on vain 39 pistettä, ja joukkue on sarjassa toiseksi viimeisenä, takanaan vain Barnsley. Joukkue on voittanut 11 ottelua, pelannut tasan 6 kertaa, ja tappioon on päättynyt hurjat 22 ottelua. Viimekaudella joukkue hurjasteli maaleilla sarjatasoa alempana, mutta Mestaruussarjan taso on ollut kova, ja maaleja on syntynyt vain 45. Valtavia ongelmia on ollut puolustuksessa, joka on ollut sarjan heikointa, oman verkon heiluessa 72 kertaa.

Loppukauden odotukset


Leedsillä loppukausi on yhtä juhlaa. Joukkue on käytännössä varmistanut nousun Valioliigaan, koska playoffpaikoille on matkaa kahdeksan pistettä, ja nykyisellä pistetahdilla sinne romahtaminen on mahdotonta. Pelissä on myös sarjan mestaruus, jossa on hieman tiukempi meno, kun sarjakakkonen West Bromwich on kolmen pisteen päässä, ja jäljellä on vielä seitsemän ottelua.

Lutonilla tulevaisuus näyttää kovin harmaalta. Joukkueen suoritukset ovat olleet heikkoja läpi kauden, ja yhtäkkiä ollaan tilanteessa, jossa toiseksi viimeiseltä sijalta pitäisi ponnistaa kuiville, jotta sarjapaikka säilyisi. Lutonin onneksi pelit ovat sujuneet kohtalaisesti, kun taas muilla putoajakandidaateilla on ollut vaikeaa, ja viimeisen säilyjän paikalla oleva Hull on ollut täysin surkea, ja eroa on vain 3 pistettä.


Underille saa maistuvaa kerrointa


Tähän otteluun lähdetään pelaamaan vähämaalisuuden kautta, kun kerroin on erittäin maukas. Leeds ei tällä kaudella ole aivan liikaa maaleilla hurjastellut. Joukkue on voittanut pelejä todella hyvällä prosentilla, mutta suurin syy siihen on ollut oma pään puhtaana pitäminen, voittojen ollessa hyvin usein luokkaa 1-0, 2-0. Lutonin hyökkäys ei ole iso uhka Leedsille, mutta miten on vieraiden heikon puolustuksen laita? Puolustusta on kauden edetessä ja putoamisen lähentyessä paikattu, ja peliä rauhoitettu. Viimeiset 8 ottelua ovat menneet oikein hyvin, kun omissa on soinut vain kuudesti, saldon ollessa 4-3-1. Molemmilla on ottelussa rutkasti panosta, ja merkit viittaavat siihen ettei tässä aivan kauheaan maalinsylkemissotaan lähdetä. Tauoiltakin on palattu suhteellisen rauhallisissa merkeissä, etenkin vieraiden puolelta.

Coolbet - kaksi eri bonusvaihtoehtoa uusille pelaajille


Oletko uusi pelaaja Coolbetillä? Pääset nyt valitsemaan kahdesta eri tervetuliaisbonuksesta, jos liityt tänään. Valitse joko 50€ pelirahaa 10€ talletuksella tai isompi 100% talletusbonus 150€ saakka! Voit lukea lisää Coolbet arvostelustamme tai siirtyä suoraan pelaamaan alta.
Coolbet: siirry valitsemaan bonuksesi täältä ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.29

Coolbet - Lue arvostelu

2.29

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.24

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.23

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.23

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.21

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.21

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.21

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku Kauppi