La Liga: Leganes - Sevilla

Julkaistu: 29.06.2020 12:46


La Liga: Leganes - Sevilla
La Liga | Leganes - Sevilla | 22:00
Eaglebet Eaglebet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki La Ligan ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki La Liga-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Toiseksi viimeisenä La Ligassa majaileva Leganes saa tiistaina vieraakseen nelospaikkaa miehittävän Sevillan. Joulukuussa Sevilla kaatoi Estadio Ramón Sánchez Pizjuánilla vierailleen Leganesin niukasti 1-0.

Leganes jäänyt vaille palkintoa


Leganes on tauon jälkeisistä viidestä ottelustaan tienannut kaksi pistettä, jotka irtosivat tasapeleistä Mallorcaa (1-1) & Granadaa (0-0) vastaan. Lauantaina Leganes jäi jälleen nuolemaan näppejään Osasunan vieraana. Isäntien Enric rokotti Los Pepinerosia kahdesti, joista jälkimmäinen syntyi aivan ottelun loppuhetkillä kulmapotkusta. Leganesin ainoakaisen viimeisteli komealla laukauksella Javier Aviles, joka esiintyi neljättä kertaa Leganes-paidassa. Vieraat loivat ison tukun maalipaikkoja, vieden mm. maalintekoyritykset 21-6. xG:t kirjattiin vieraiden hyväksi noin 1,50-0,85.Leganes on muutenkin viime kierroksilla esiintynyt vastustajiaan paremmin, mutta tarvittavaa tulosta ei ole saatu raavittua. Mallorcaa & Granadaa vastaan Leganes vei maaliodottamat yhteensä n. 2,20-0,65. Koko kauden otannallakin puhtaasti pelitapahtumia arvioitaessa Leganes ansaitsisi paikan alemmassa keskikastissa, mutta kohtaloksi taitaa muodostua putoaminen sarjaporrasta alaspäin. Piste-eroa putoamisviivan yläpuolella olevaan Celta Vigoon on ratkaisevan tuntuiset yhdeksän pinnaa.

Kotijoukkueelta sivussa lienee varmuudella tällä kaudella yhdeksän maalia mättänyt Oscar.


Taistelu Mestarien Liiga-paikoista


Sevilla on tauon jälkeen napsinut tasaisen tappavaan tahtiin pisteitä, mutta neljässä edellisessä ottelussa ovat voitot kiertäneet Julen Lopeteguin miehistöä. Betis kaatui Sevillan derbyssä tauon jälkeisessä ottelussa 2-0, mutta tuota on seurannut tasapelit Levanten (1-1), Barcelonan (0-0), Villarrealin (2-2) sekä viimeksi perjantaina Valladolidin (1-1) kanssa. Toistaiseksi Sevilla pitää kiinni viimeisestä Mestarien Liiga-paikkaan oikeuttavasta sijasta, mutta hyvään vireeseen äitynyt Villarreal vaanii kolme pistettä perässä.

Ei Los Nervionenses mitenkään huonosti ole esiintynyt vaikka voittoja ei ole irronnutkaan. xG:t on kirjattu tauon jälkeen noin 6,90-3,7. Joten suureempaankin pistesaaliseen olisi ollut aineksia.

Sevillalta keskikentän Franco Vazquez on pelikiellossa.

Riittääkö Leganesin nälkä?


Leganes on melko kiittämättömässä tilanteessa. Se on lähes varmasti putoamassa korkeimmalta sarjaportaalta, mutta kuten edelliset ottelut ovat osoittaneet, ei se luovuttanutkaan ole. Ainakaan näin ei voisi päätellä pelitapahtumista. Kotijoukkue voi jo melko vapautuneesti pelata hieman suuremmallakin riskillä, eikä sen kohdalla loppupeleissä ole suurta merkitystä, häviääkö se maalilla vai kolmella, jos häviää. Vaikka Sevilla taistelee vielä Mestarien Liiga-paikoista, on senkin syytä hakea voittoa, sillä takana riittää tunkua. Markkinoilla odotetaan yleisestä vähämaalista ottelua. Isketään tuohon kiinni.
Comeon! Comeon!

Pelivalintamme:

Yli 2 maalia @1.91

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Schnellwetten - Lue arvostelu

1.9

Schnellwetten - uusi sivusto ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä Scandibetin laadukas pelivalikoimaLue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.88

Lunasta 100%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 50€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.87

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.86

Speedybet - Uusi 200€ bonus tarjolla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Eaglebet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä Eaglebetin 125€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko