Valioliiga: Leicester - Brentford

Valioliiga | Leicester - Brentford | 7.8.2022 | 16:00
Kohde sulkeutuu: 07.08.2022 16:00
Leicester City ja Brentford mittelevät sunnuntai-iltapäivällä King Power Stadiumilla kauden avauspisteistä Valioliigassa. Kaudella 2021-22 molemmat sijoittuvat keskikastiin, joskin Leicester oli pitkään kärkikahinoissakin mukana.

Alkavaan kauteen etenkään Brendan Rodgersin ryhmä tuskin on lähdössä suurin odotuksin, sillä Ketut on toistaiseksi ainoa top 5 liigojen joukkue, joka ei ole tehnyt kesällä pelaajahankintoja.Leicester on päinvastoin heikentynyt, sillä ykköskassari Kasper Schmeichel päätti lähteä viettämään uransa viimeisiä pelivuosia lämpimämpään Nizzaan. Voi olla, että veräjälle tehdään vielä kalkkiviivoilla hankinta, mutta näillä näkymin Danny Ward ja Daniel Iversen mittelevät ykkösvahdin tontista. Jamie Vardy, Youri Tielemans, James Maddison ja muut avainmiehet ovat sentään vielä mukana.Rodgers joutuu sunnuntaina selviytymään ilman Ricardo Pereiraa ja Ryan Bertrandia. Lisäksi poissa saattaa olla Harvey Barnes. Wesley Fofanan, Hamza Choudhuryn ja Ayoze Pérezin yllä leijailee onneksi enää pieniä kysymysmerkkejä. Etenkin Fofanan täysi kuntoutuminen kokoonpanoon olisi kriittisen tärkeää.

Brentford tehnyt jännittäviä pelaajahankintoja


Brentford on ihastuttanut jo pidempään Thomas Frankin alaisuudessa intensiivisellä pelityylillään. Seura ei yleensä rellestä siirtomarkkinoilla isolla rahalla vaan skouttausmalli perustuu siihen, että datan perusteella onnistutaan löytämään hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia hankintoja, jotka sopivat pelitapaan.

Frank sai kuin saikin kesällä joukkueen vahvuuteen muutaman erinomaisen profiilipelaajan. Thomas Strakosha ei kalpene monellekaan kakkosveskarille Valioliigassa, Ben Mee tuli topparirotaatioon, Aaron Hickey wingback-tonteille ja lisäksi tulevaisuuden nimi Keane Lewis-Potter saapui hyökkäyspositioiden leventäjäksi. Christian Eriksenin lyhyt Brentford-stintti tuli sen sijaan päätökseen ja matka jatkui Manchester Unitediin.

Brentford joutuu lähtemään kauteen ilman Ethan Pinnockia ja Kristoffer Ajeria, joten on mielenkiintoista nähdä Frankin aivoitukset pakkilinjan suhteen. Meen hankinta auttaa tosin reilusti ja ex-Burnley-toppari piirretään avauskokoonpanopaperille varmasti Pontus Janssonin vierelle. Sergi Canós on myös avauskierroksella sivussa.


Sunnuntain otteluun ideana on alle 2,5 maalia. Leicester oli viime kaudella Valioliigan heikoimpia joukkueita puolustussuuntaan, mutta syyttävää sormea voi osoittaa Kettujen alakerran loukkaantumissumaan. Jos ja kun Fofana on täydessä kunnossa, voi puolustuspelaamiseen odottaa selvää parannusta.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @2.12

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.12

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.12

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.11

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.08

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.08

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo