Valioliiga: Leicester - Newcastle

Julkaistu: 12.04.2019 11:22


Valioliiga: Leicester - Newcastle
Valioliiga | Leicester - Newcastle | 22:00
NordicBet NordicBet
Leicester antoi helmikuun lopulla potkut Claude Puelille ja otti uudeksi managerikseen ex-Liverpool -managerin Brendan Rodgersin. Tämä on ainakin tähän mennessä ollut hyvä siirto.
Puelin aika joukkueessa oli joka tapauksessa tulossa loppuun, ja nyt Rodgers on saanut Leicesterin aivan uuteen vauhtiin. Rodgersin ensimmäisen ottelun Leicester hävisi Watfordin kentällä, mutta seuraavat neljä joukkue on voittanut. Viime kierroksella Leicester hoiteli Huddersfieldin vieraissa 4-1.

Hyvä putki on nostanut Leicesterin jo Valioliigassa seiskapaikalle, tosin Wolves on samoissa pisteissä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Seiskapaikalta saattaa vielä päästä Eurooppa-liigaan, ja jos tämä Leicesteriä yhtään kiinnostaa, niin sillä on pelattavaa vielä loppukaudella.

Newcastle on sarjassa sijalla 15, ja sillä on alla kolmen voitottoman ottelun putki. Newcastle alkaa olla jo kuivilla, se on seitsemän pistettä putoamisrajan alapuolella olevaan Cardiffia edellä. Tuskin Cardiff saa kuudesta ottelusta seitsemää pistettä Newcastlea enemmän, joten käytönnössä Newcastlen leirissä voisi jo laittaa kuohujuomat kylmään.
Newcastle on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan lontoolaisille. Ensin se hävisi Emiratesilla Arsenalille 0-2 ja sitten kotona pohjoisessa Crystal Palacelle 0-1.

Joukkueiden terveystilanne on melko hyvä. Leicesteriltä puuttuu ilmeisesti vain puolisen vuotta sivussa ollut Amartey. Newcastlelta poissa ovat Lejeune ja Longstaff.

Leicesterin hyvä vire on noteerattu vetomarkkinoilla. Sen voittokerroin on alle 1.70, ja se on liian vähän pelatavaksi. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi noin 1.95, ja sitä voisi pienellä pelata. Leicesterin kahdeksasta viime ottelusta seitsemän on mennyt yli 2.5 maalia. Newcastlenkin hyökkäys on petrannut viime aikoina, vaikka Palacea ja Arsenalia vastaan se jäikin nollille. Almironin hankkiminen talvella oli hyvä liike Beniteziltä.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @2.00

Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.94

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.93

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.93

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan