Bundesliiga: Leipzig - Dortmund

Bundesliiga | Leipzig - Dortmund | 19:30 | 6.11.2021
Kohde sulkeutuu: 06.11.2021 19:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Bundesliigan ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki Bundesliigaottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Kummallakin joukkueella on puolustuksessa paljon poissaoloja. Hålandin puuttuminen on maaliodottamalle iso takaisku, mutta kyllä tässä silti paikkoja saadaan aikaiseksi.Leipzigista on tehty selvä suosikki ottelussa Dortmundia vastaan, ja siihen suurin syy on Dortmundin Erling Hålandin loukkaantuminen. Håland on ollut tällä kaudella paljon sairastuvan puolella, ja nyt meneillään olevan lihasvamman kanssa Håland on ollut sivussa joukkueen neljä viimeistä matsia.
Hålandin tämän kertainen sairasloma alkoi Dortmundilta vielä kelvollisesti. Se voitti peräkkäin kaksi Bundesliigan matsia heikompia joukkueita Kölniä ja Arminia Bielefeldiä vastaan. Saksan cupissakin tuli voitto Ingolstadtia vastaan. Viikolla Mestarien liigassa sitten meni heikommin, kun Ajax haki Dortmundin kentältä 3-1 -voiton. Mats Hummels sai ottelussa kyseenalaisen punaisen kortin puolen tunnin pelin jälkeen, ja se taisi ratkaista ottelun. Ennen Hummelsin ulosajoa Dortmund oli parempi joukkue.Leipzigilla on ollut hankala kausi, mutta viime matseissa on mennyt paremmin. Kaikki turnaukset mukaan lukien se on nyt pelannut putkeen neljä tappiotonta matsia. Bundesliigassa Leipzig voitti Greuter Furthin 4-1 ja pelasi Eintracht Frankfurtin kanssa tasan. Saksan cupissa Leipzig voitti Babelsbergin, ja viikolla Mestarien liigassa se pelasi kotitasurin 2-2 PSG:n kanssa. Leipzig oli PS:tä vastaan oikeastaan parempi joukkue, xG Philosophy -sivuston laskujen mukaan xG-lukemat menivät Leipzigille 3.26 – 2.14. Dortmund on tällä hetkellä selvästi heikompi joukkue kuin PSG, joten kertoimet taitavat olla tähän otteluun kohdallaan.

Puolustukset ovat varamiehisiä


Leipzigillakin on loukkaantumishuolia. Willi Orban loukkaantui PSG-matsissa, ja se tarkoittaa, että nyt sivussa on neljä puolustajaa. Halsterberg ja Saracchi ovat pitkäaikaisloukkaantuneita, ja vielä Klostermannkin on sivussa. Kaikki kolme edellämainittua ovat vielä maajoukkuetason pelaajia, Saracchi pelaa Uruguayn maajoukkueessa.
Leipzigin puolustus tulee olemaan nuori ja kokematon.

Hålandin lisäksi Dortmundin sairastuvalla ovat muun muassa puolustuksen Schmelzer, Schulz sekä Guerreiro ja vielä viikolla loukkaantunut Wolf. Lisäksi vielä Morey, Reyna, Dahoud sekä Can ovat poissa pelistä.


Kummallakin on sen verran ykköspuolustuksen pelaajia sivussa, että yli 3 maalia asian handicap kakkosen kertoimella kelpaa lapulle. Vaikka Håland onkin sivussa, niin Reus, Bellingham ja Hazard ovat kunnossa, ja kyllä hekin ovat Leipzigin nuorelle puolustukselle kova pala.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Yli 3 maalia asian handicap @1.97

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.9

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.9

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.9

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders