La Liga: Levante - Atletico Madrid

La Liga | Levante - Atletico Madrid | 22.30 | 28.10.2021
Kohde sulkeutuu: 28.10.2021 22:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki La Ligan ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki La Liga-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

La Ligassa viimeistä edellisenä oleva Levante saa vieraakseen Atletico Madridin torstain viimeisessä La Liga-väännössä. Atletico lähtee otteluun ansaitusti suosikkina, joukkue on materiaaliltaan ja formiltaan selvästi isäntiä edellä. Myös me luotamme vieraisiin ja nappaamme pelivalinnaksemme varman vierasvoiton.Levanten alkukausi ollut täynnä murheita!


Levanten sarjasijoitus La Liga:ssa on siis 19, takanaan vain umpisurkea Getafe. Isännät ovat kymmenestä ottelustaan keränneet plakkariinsa vain viisi pistettä ja tällä tahdilla Levanten sarjapaikka tulevalle kaudelle on kiven alla. Levante on viidestä viimeisimmästä sarjamatsistaan kerännyt itselleen yhden pisteen, edellisellä kierroksella joukkue taipui vieraskentällä Sevillalle numeroin 5-3. Levanten tehomiehenä matsissa hääri hyökkääjä Jose Morales, joka viimeisteli joukkueen kolmesta maalista kaksi.Isännillä pari poissaoloa!


Levanten kokoonpanosta on matsiin lähdettäessä varmuudella sivussa kaksi peluria. Puolustaja Sergio Postigo kärsii pohjevammasta ja saksalaistoppari Shkodran Mustafi kärsii reisivammasta. Näistä kahdesta varsinkin Mustafin poissaolo on iso lovi isännille, kokenut saksalainen on kellottanut isoja minuutteja tälläkin kaudella ja Mustafilla tulee olemaan massiivinen rooli isäntien puolustuksessa läpi kauden.

Tico odotetusti kärkikahinoissa!


Atleticon sijoitus matsiin tultaessa on neljäs, mutta piste-eroa piikkipaikalla olevaan Real Sociedadiin on vain kolme pistettä. Vieraiden formi voisi olla parempikin, sillä Tico on viidestä edellisestä La Liga-matsistaan kerännyt kahdeksan pistettä. Edellisellä sarjakierroksella joukkue tasasi pisteet kotikentällään Real Sociedadin kanssa numeroin 2-2. Sociedad karkasi matsissa jo 2-0 johtoon, mutta Tico väänti kuin vääntikin itsensä pistekantaan jälkimmäisellä jaksolla, joukkueen sankariksi nousi vähemmän yllättäen Ticon molemmat maalit viimeistellyt Luis Suarez.Myös vierailla tärkeitä poissaoloja!


Atleticon kokoonpanosta on sivussa kolme peluria, joista jokainen on ykkösmiehistön pelaajia. Sivussa ovat puolustaja Stefan Savic, keskikenttämies Marcos Llorente, sekä laituri Thomas Lemar. Näistä jokainen kuuluu Diego Simeonen luottopelaajiin, joten parhaista mahdollisista asemista eivät vieraat matsiin pääse.


Me luotamme ottelussa Atleticoon. Kärkikahinoissa mukana oleva vierailija on materiaaliltaan ja formiltaan valovuoden isäntiä edellä, emmekä usko Levanten aiheuttavan ongelmia yhdelle Espanjan suurimmista seuroista. Kummallakin joukkueella on poissaoloja ja sekin sataa vieraiden laariin sillä laajuutta löytyy Ticolta Levantea enemmän. Atleticon suorasta voitosta tarjoillaan 1.7:n pintaan olevia kertoimia ja se kelpaa peleille hyvin!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Atletico Madrid @1.71

Coolbet - Lue arvostelu

1.71

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.7

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys